کد خبر: 3583510
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۹

آستان مقدس امامزاده حسین(ع)؛ آماده پذیرایی از زائران نوروزی

گروه اجتماعی: مدیر عامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس گفت: تکریم مسافران نوروزی در قالب ۶ کمیته انجام می‌شود که شامل کمیته‌های فرهنگی و روابط عمومی، راهنمای زائر، اسکان زائر، تأسیسات، نظارت و مدیریت بحران هستند که فعالیت این کمیته‌ها از ۲۶ اسفند آغاز خواهد شد و تا ۱۳ فروردین ادامه خواهد داشت.

حمزه سپهریان مدیر عامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی گفت: طبس سال گذشته تعداد زیادی زائر و مسافر داشت و بر این اساس پیش‌بینی می‌کنیم امسال تعداد زائران بیشتر از قبل باشند.

وی با اشاره به اینکه مسئولیت کمیته زائر و خدمات سفر به این آستان سپرده شده، اظهار کرد: تمام توان خود را بکار می‎‌گیریم تا خاطره خوبی را برای زائران ایجاد کنیم و تکریم مسافران نیز در قالب ۶ کمیته انجام می‌شود.

مدیر عامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) طبس بیان کرد: کمیته‌های فرهنگی و روابط عمومی، راهنمای زائر، اسکان زایر، تاسیسات، نظارت و مدیریت بحران از جمله این کمیته‌ها هستند که فعالیت این کمیته‌ها از ۲۶ اسفند آغاز خواهد شد و تا ۱۳ فروردین ادامه خواهد داشت.

سپهریان با بیان اینکه در شب شهادت حضرت زهرا بیش از ۱۰ هزار پرس غذا در طبس و کاشمر توزیع شد، ادامه داد: سال گذشته پذیرای یک میلیون و ۱۲۰ هزار نفر بودیم و زمینه اسکان بیش از ۵۰۰۰ نفر را در هر شبانه روز فراهم کرده‌ایم که این‌کار در کشور بی سابقه است.

وی افزود: مهمترین تسهیلات در نظر گرفته شده برای زائران ۱۲ باب مهمانپذیر ۲ خوابه، ۱۳۰ باب اتاق، ۳ باب آشپزخانه عمومی مجهز برای کاروان‌ها و خانواده‌ها، فعال بودن دفتر زائر سرا به صورت شبانه‌روزی، تعیین جایگاه راهنمای زائر و برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی بوده است.

مدیر عامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس یادآور شد: در ۱۹ نمازخانه میان‌راهی نیز خدمات‌دهی می‌کنیم چرا که حجم زیادی از مسافران در این مجتمع‌ها اقامت می‌کنند و امکانات مناسبی را به صورت رایگان در اختیار مسافران قرار می‌دهیم.

captcha