کد خبر: 3583657
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
خدابنده‌لو:

آرامش بهاری در 37 امامزاده زنجان اجرا می‌شود

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: در آستانه استقبال از سال جدید 37 امامزاده استان میزبان طرح آرامش بهاری هستند.

حجت‌الاسلام فخر‌الدین خدابنده‌لو، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: در آستانه استقبال از سال جدید و در راستای استفاده از ظرفیت امامزادگان و بقاع متبرکه در اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی، طرح آرامش بهاری طبق سنوات گذشته در بقاع متبرکه و امامزادگان شاخص استان زنجان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: طرح آرامش بهاری در راستای ارائه خدمات فرهنگی و مشاوره های مذهبی در استان زنجان برگزار می شود و با توجه به استقبالی که در سال‌های گذشته از این طرح شده، پیش‌بینی می‌شود امسال نیز این طرح مورد توجه شهروندان و زائران بقاع متبرکه استان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام خدابنده‌لو با اشاره به اینکه طرح آرامش بهاری از ۲۸ اسفند ماه سال ۹۵ شروع و تا ۱۵ فروردین ماه سال آینده ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: برنامه‌هایی که در این طرح پیش‌بینی شده شامل موارد متعددی از جمله مسابقه قرآن خوانید جایزه بگیرید، مشاوره‌های مذهبی و خیمه‌های معرفت و کارگاه نقاشی برای کودکان است.

معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت: برپایی نمایشگاه سبک زندگی اسلامی با عنوان نمایشگاه آرامش بهاری، برگزاری گفتمان‌های دینی، تبلیغ چند رسانه‌ای، غرفه کودک و نوجوان، مشاوره خانواده و تربیت کودک، برگزاری نمایشگاه کتاب‌ و محصولات فرهنگی و مذهبی و غرفه حجاب و عفاف از دیگر برنامه‌هایی است که در طرح آرامش بهاری برگزار می‌شود

captcha