کد خبر: 3586199
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۱

محیط زیست امانت پروردگار / در روز طبیعت مراقب امانت الهی باشیم

گروه معارف: طبیعت امانت بزرگ الهی است امام جمعه موقت بیرجند به 13 فروردین و روز طبیعت و رستاخیز هستی اشاره و بیان کرد: نباید در این روز طبیعت را تخریب کنیم چرا که حفظ محیط زیست امانت الهی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، حجت الاسلام محمدعلی تابعی امام جمعه موقت بیرجند ظهر امروز11 فروردین در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند گفت: از فرصت معنوی ماه های عظیم رجب، شعبان و رمضان نهایت استفاده را داشته باشیم.

با تاکید بر اینکه در این ماه روزهای 13و14و15 ایام البیض و اعتکاف است، ادامه داد: جوانان زیادی هر سال از این مراسم در مساجد استقبال می‌کنند و باید مسئولان فرهنگی بستر معرفتی را برای جوانان معتکف فراهم کنند.

امام جمعه موقت بیرجند به 13 فروردین و روز طبیعت و رستاخیز هستی اشاره و بیان کرد: در چنین روزی همه به دامن طبیعت می روند و این فرهنگ و بهانه است که مردم با هم باشند و محبت بورزند اما نباید در این روز طبیعت را به بهانه سیزده بدر تخریب کنیم چرا که حفظ محیط زیست امانت الهی است.

تابعی یادآور شد: نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام سال اقتصاد مقاومتی و تولید و اساس نیاز جامعه است و باید از همه ظرفیت‌های درون کشور در جهت تحقق شعار سال استفاده شود.

captcha