کد خبر: 3586578
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۵

حکایت وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات همچنان باقی است

گروه شبکه‌های اجتماعی: حکایت اعطای وام بازی‌سازان از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنان باقی است و تا کنون دو بازی‌ساز ادعا کرده‌اند که بطور کامل این وام را دریافت نکرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آغاز اعطای وام بازی‌سازان از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال ۹۴ کلید خورد و با گذشت حدود دو سال از این موضوع همچنان موضوع اعطای وام‌ها، از جمله موضوعاتی است که برای بسیاری از بازی‌سازان مورد تأیید دریافت‌کننده وام جای ابهاماتی است.

خبرگزاری ایکنا در تاریخ 29 دی‌ماه سال 95 گزارشی با عنوان سرنوشت وام‌ «وجوه اداره شده» بازی‌سازان به همراه مستنداتی منتشر کرد که پس از انتشار این گزارش دو شرکت بازی‌ساز ادعا کرده‌اند که این گزارش اشتباه بوده و این مقدار وام منتشره را دریافت نکرده‌اند. خبرنگار ما پس از این گزارش با بسیاری از شرکت‌های مورد تأیید دریافت‌کننده وام ارتباط گرفت تا در جریان وضعیت دریافت وام‌شان باشد که برخی از آنها پاسخگو نبودند.

ایکنا در مصاحبه‌ای دیگر با یکی از بازی‌سان، با عنوان وام ۶۰ میلیونی که تنها نیمی از آن پرداخت شد منتشر کرد که در این مصاحبه عنوان شد مبنی بر اینکه بخشی از وام را دریافت نکرده‌اند و در ادامه خسرو سلجوقی، رئیس کارگروه تخصصی خدمات وجوه اداره شده با اشاره به این موضوع که چرا برخی از وام‌ها تنها نیمی از آن واریز می‌شود، اظهار کرد: برخی از وام‌ها در سه مرحله، برخی دیگر دو مرحله و برخی هم که تعدادشان نادر است در یک مرحله به صاحب طرح پرداخت می‌شود.

سلجوقی در مصاحبه‌ای جدید با خبرگزاری ایکنا عنوان کرد: همانطور که در عنوان گزارش قبلی درج شده است، 10 میلیارد تومان برای بازی‌ها و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعتبار است و اعتبار به معنای پرداخت نیست بلکه با تعیین و اختصاص این اعتبار در صورت درخواست متقاضیان و داشتن شرایط احراز به بانک عامل که پست بانک و یا صندوق امید و کارآفرینی برای دریافت معرفی می‌شوند و لذا هیچ نوع پول نقدی در اختیار بنیاد بازی ها قرار داده نشده است و با این اعتبار تعیین شده کارگروه بازی‌های رایانه‌ای می‌تواند مبادرت به تشکیل کارگروه و بررسی درخواست‌ها بکند.

شرکت دیگری که نامش در خبرگزاری ایکنا محفوظ بوده در یکی از گروه‌های تلگرامی مربوط به بازی‌سازان عنوان کرده است که بخشی از وام را دریافت نکرده‌ است. همچنین کل وام‌های پرداختی 2 میلیارد و پنجاه میلیون است. دی ماه امسال، سندی از سوی سازمان فناوری اطلاعات و وزارت ارتباطات در دولت منتشر شده است به نام «برنامه توسعه محتوای دیجیتالی» که اعداد وام صندوق وجوه اداره شده را متفاوت‌تر بیان می‌کند. در این سند اعلام شده که این وام‌ها به دستور ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جلسه‌ای به استناد مصوبه هیئت وزیران به شماره 52442/85001 و به فرمان مقام معظم رهبری برای کمک به بخش خصوصی و رشد برنامه‌های ملی و... پرداخت شده است. بخشی از این حمایت‌ها با پرداخت وام از طرف وزارت ارشاد به نمایندگی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و مرکز رسانه های دیجیتال است. طبق اسناد منتشره، تا مهرماه سال 95 مبلغ چهار میلیارد و 442 میلیون تومان در حوزه بازی های رایانه‌ای وام پرداخت شده است که این عکس‌ها هم بخشی از شرح وظایف اجتماعی بنیاد ملی بازی های رایانه‌ای ست که در سند مذکور بیان شده است.

چهارشنبه///حکایت وام وجوه اداره شده وزارت ارتباطات همچنان باقی است


رد نشود/// گزارش وام وجوه اداره شده



رد نشود/// گزارش وام وجوه اداره شده




رد نشود/// گزارش وام وجوه اداره شده


رد نشود/// گزارش وام وجوه اداره شده

حسن کریمی‌قدوسی، مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به گزارش وام‌های وجوه اداره شده گفت: وزارت ارتباطات برای صنعت گیم 10 میلیارد تومان درنظر گرفت و ما هم برای این مقدار برنامه‌ریزی کردیم و پس از تأیید کارشناسان وام‌هایی را به بازی‌سازان دریافت‌کننده وام اعطا کردیم. قرار نیست همه این 10 میلیارد تومان ظرف یک تا دو سال پرداخت شود بلکه ممکن است اعطای آن تا چند سال به طول بیانجامد.

وی افزود: 10 میلیارد تومان را نمی‌دانم که از اعتبارات وزارت ارتباطات بوده یا از اعتبارات کارگروه محتوا باشد اما به هرحال آن چیزی که در اختیار بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفته از سوی وزیر ارتباطات تأیید شده است. از کارگروه محتوا خبری ندارم و بعید می‌دانم ربطی به بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای باشد.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: واقعیت این است که چهار میلیارد و چهارصد تومان از کارگروه محتوا برای ما نیست و چیزی از این اعتبارات به بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نرسیده است. البته ممکن است که بخشی از اعتبارات این کارگروه همان وامی باشد که به بازی‌سازان اعطا کرده‌ایم.

وی یادآور شد: وزیر ارتباطات نسبت به حوزه بازی‌های رایانه‌ای نگاه ویژه‌ای دارد و این وام را در اختیار بازی‌سازان قرار داده است. الباقی اعتبارات باقی‌مانده از 10 میلیارد تومان طی سال‌های آینده اعطا خواهد شد اما هنوز پروژه‌ای به دست‌مان نرسیده است.

گزارش خبرنگار ایکنا در خصوص وام‌های وجوه اداره شده همچنان ادامه دارد و ابهامات همچنان باقیست. این گزارش با هدف انتشار بخشی از مستندات و اعلام نتایج بررسی‌هاست.
captcha