کد خبر: 3592398
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۲

خیرین گیلانی دو و نیم درصد میانگین خیرین کشور را تشکیل می دهند

گروه اجتماعی: رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: دو و نیم درصد میانگین خیرین کشور را خیرین گیلانی تشکیل داده اند و سه درصد دانش آموزان کشور در گیلان درس می خوانند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش، مجید قدمی، معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور دیروز در نوزدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز گیلان با بیان اینکه توجه به آموزش، توسعه پایدار اقتصادی را فراهم می کند، اظهار کرد: کشورهای پیشرفته کشورهای هستند که بیشترین هزینه را در بخش آموزش و پرورش متحمل شدند.

وی با بیان اینکه ساختن مدرسه به معنی انسان سازی و فرهنگ سازی است،افزود:شهدا در دفاع از میهن تلاش کردند و امروزه خیرین مدرسه ساز در راستای ترویج فرهنگ اسلامی و انسان سازی فعالیت می کنند .

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: مدرسه سازی و ساخت مسجد جامعه را از آسیب های جدی اجتماعی در امان داشته و تا ابد این کار خیر ماندگار خواهد ماند .

قدمی خاطرنشان کرد:مشکلات جامعه بیش از منابع در آمدی است بدین وسیله خیرین در تجهیزات مدارس و ... بایستی گام های موثری بردارند .

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار کرد:کشورهای پیشرفته و با دانش کشورهای هستند که 91درصد هزینه هایشان در بخش آموزش است .

قدمی در پایان گفت:دو و نیم درصد میانگین خیرین کشور را خیرین گیلانی تشکیل داده اند و سه درصد دانش آموزان کشور در گیلان درس می خوانند.

captcha