کد خبر: 3592404
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۸
مدیرکل ارشاد اسلامی گیلان عنوان کرد:

فعالیت 260 کتابخانه در مساجد گیلان

گروه اجتماعی: فاضلی فضای آرامش و امنیت استان را موجب اقبال بیشتر به کارهای فرهنگی دانست و عنوان کرد: 260 کتابخانه در مساجد استان در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش می کنند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فیروز فاضلی در گردهمایی مسئولان ستادی و استانی دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در بندرانزلی، با بیان اینکه گیلان دیار آل بویه و آل کیاست، اظهار کرد:اولین حکومت شیعی در ایران توسط آل بویه شکل گرفت و با آل کیا تداوم یافت و گیلان پذیرای علویان بوده است.

وی با بیان اینکه گیلان به مبارزات روحانی و روحانیان مبارزش در عرصه فقاهت چون سلار دیلمی و آیت الله بهجت فومنی(ره) مشهور است گفت: نهضت جنگل بر پایه روحانی مبارز، میرزا کوچک جنگلی پایه گذاری شد و این اندیشه از گذشته بوده و تا امروز نیز ادامه دارد و پایا است.

فاضلی نخبگان فراملی استان چون پروفسور رضا و پروفسور سمیعی را سند و شناسنامه استان دانست و متذکر شد: گیلان استانی فرهنگی است که کتاب در آن جایگاه ویژه ای دارد و نماینده ولی فقیه در استان 67 جلد کتاب در عرصه معارف دینی چاپ کرده و این تداوم دارد.

این مقام مسئول با اشاره به ایجاد فضای آرامش در استان در دولت تدبیر و امید، تصریح کرد: در دولت یازدهم فضای آرامش و کسب و کار فراهم شده و فضای فرهنگی استان نیز تعییر کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با اشاره به افزایش کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان از 533 کانون در سال 92 به 863 کانون در حال حاضر، افزود: علاوه بر افزایش قاری قرآن از 653 نفر در چهار سال پیش به 6 هزار و 500 نفر تا سال جاری، خانه های قرآن در گیلان نیز از 30 به 51 خانه افزایش یافته است.

فاضلی فضای آرامش و امنیت استان را موجب اقبال بیشتر به کارهای فرهنگی دانست و عنوان کرد: 260 کتابخانه در مساجد استان در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی تلاش می کنند.

وی ادامه داد: یک هزار و 150 مسجد مجری طرح تلاوت نور در استان بوده و 51 خانه قرآنی، فعالیت قرآنی مساجد را پیگیری می کنند.

فاضلی با اشاره به گسترش فضای قرآنی در یک هزار و 150 مسجد در گیلان، تصریح کرد: با توجه به ارتباط تنگاتنگ کانون های فرهنگی و هنری مساجد با آموزشگاه های هنرهای تجسمی، تعداد این آموزشگاه ها نیز از 109 عدد در سال 92 به 130 آموزشگاه تا سال جاری افزایش یافته است.

captcha