کد خبر: 3595286
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۳
پرسش از انگیزه‌های معلمی که 20 سال در راه آموزش کلام وحی کوشید؛

عشق به تدریس قرآن؛ زمینه ورود به آموزش و پرورش

گروه فعالیت‌های قرآنی: عشق به قرآن کریم و تدریس آن به ویژه برای کودکان و نوجوانان زمینه ورود بانوی معلم قرآن به آموزش و پرورش شد.

عشق به تدریس قرآن؛ زمینه ورود به آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سکینه سالک سعدالله، بانوی معلم قرآن کریم در مدارس آموزش و پرورش مناطق مختلف تهران در سال 1351 تهران در خانواده‌ای مذهبی و اهل قرآن به دنیا آمد و به دلیل اینکه خانواده وی با قرآن مأنوس بودند، از همان کودکی علاقه‌مند به آموزش و فراگیری قرآن شد.

آشنایی و علاقه‌مندی او با قرآن کریم سبب شد که پس از سپری شدن دوران کودکی و آموزش ابتدائی قرآن نزد خانواده، برای فراگیری بیشتر آموزه‌های قرآنی وارد جلسات قرآن بانوان شود و از دوران نوجوانی نیز در محضر اساتید قرآنی به فراگیری علوم قرآن پرداخت.

وی فرزند مادری است که در دوران جنگ تحمیلی به عنوان امدادگر وارد صحنه جنگ تحمیلی شد و در دوران دفاع مقدس به عنوان عضوی از جامعه بانوان غیور این سرزمین به کمک برادران خود در جبهه‌های نبرد با دشمنان بعثی شتافت.

تأثیرات معنوی و قرآنی خانواده به ویژه، مادر و نیز علاقه‌مندی وافر خود به قرآن کریم و آموزه‌های قرآنی سبب شد تا وی برای انتخاب شغل نیز مسئله قرآن و علاقه‌ وافرش به آن را در اولویت کاری خود قرار دهد که در این زمینه عشق به تدریس قرآن زمینه ورود او به آموزش و پرورش را فراهم کرد.

عشق به تدریس قرآن؛ زمینه ورود به آموزش و پرورش/ 25 سال تدریس قرآن

ورود وی به آموزش و پرورش و تدریس قرآن کریم با توجه به پیشینه قرآنی که این بانوی معلم داشت تأثیر بسزایی در دانش‌آموزان و ایجاد علاقه‌مندی در ایشان برای فراگیری آموزه‌های قرآنی فراهم کرد که علاوه بر ایجاد انگیزه در دانش‌آموزان طی گذشت سال‌های متمادی تدریس، این امر باعث شد تا همواره از سوی مسئولان آموزش و پرورش همراه با اعطای الواح و هدایای مختلف مورد تقدیر قرار گیرد.

25 سال زندگی و تدریس قرآن در آموزش و پرورش و مدارس مختلف و نیز تربیت شاگردان فراوان در راه قرآن کریم،‌ باعث شده است تا امروز این معلم قرآنی بر خود ببالد و افتخار کند که عمر خود را در راه قرآن و آموزش و تربیت دانش‌آموزان فراوانی در این زمینه سپری کرده است.

هنگامی که از وی در رابطه با ادامه مسیر زندگی خود و این سال‌های پایانی تدریس قرآن کریم در مدارس تهران سؤال شد، وی با فروتنی فراوان اظهار کرد که با قرآن بودن به سپری شدن ایام و سن و سال ربطی ندارد و بنده اگر خداوند متعال یاری کند تا پایان عمر نیز با قرآن خواهم بود؛ چرا که عشق به قرآن از کودکی در من نهادینه شده است و امیدوارم طبق فرمایشات نورانی رهبر معظم انقلاب اسلامی که فرمود «خدایا ما را با قرآن زنده بدار، با قرآن بمیران و با قرآن محشور کن» بنده نیز در زمره افرادی باشم که قرآن در تمامی مراحل زندگی دنیوی و اخرویم حضور داشته باشد.

وی در پاسخ به این سؤال که بهترین هدیه و جایزه‌ای که در این ایام 25 ساله تدریس قرآن کریم در مناطق مختلف آموزش و پرورش به دست‌ آورده‌اید چیست؟ بیان کرد: با اینکه تاکنون در این مدت طولانی همواره از سوی مسئولان مدارس و آموزش و پرورش با اعطای هدایا و الواح مختلف مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفته‌ام، ولی هیچ هدیه‌ای برای من با ارزش‌تر از تربیت قرآنی دانش‌آموزان نبوده است و امیدوارم دانش‌آموزان بنده نیز قرآن را در تمامی دوران زندگی خویش سرلوحه خود قرار دهند و در تمامی لحظات زندگی از نور هدایتگر قرآن بهره ببرند.

سالک در ادامه تصریح کرد: در طول زندگی خود هرگاه با مشکلی مواجه شدم و یا سختی در زندگی من ایجاد شد، بلافاصله سراغ قرآن رفته و از این نور الهی طلب کمک کرده‌ام که باید اذعان کنم که همواره نیز آیات الهی و پناه بردن به کلام پروردگار متعال باعث ایجاد آرامش و در ادامه نیز باعث حل مشکلات زندگی شده است.

عشق به تدریس قرآن؛ زمینه ورود به آموزش و پرورش/ 25 سال تدریس قرآن

این معلم قرآن در پایان سخنان خود در پاسخ به این سؤال که هم‌اکنون چه آرزویی در زندگی به ویژه در زندگی قرآنی خود دارید؟، اظهار کرد: یکی از آرزوهای بزرگ بنده در این زمینه این است که نور قرآن کریم و آیات الهی در تمامی مراحل زندگی مردم بزرگوار این مرز و بوم حضور داشته باشد و روزی برسد که بنا بر سیره معصومین(ع)، سبک زندگی تمامی مردم ما سبک زندگی قرآنی و سعادت و عاقبت‌بخیری نصیب همه ملت بزرگوار ما شود.


captcha