کد خبر: 3595701
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷
فرماندار خوسف:

اجر معنوی کار معلمان با هیچ چیزی برابری نمی‌کند

گروه اجتماعی: فرماندار خوسف فرهنگیان را طلایه‌داران علم و پیشرفت دانست و گفت: اجر معنوی کار معلمان با هیچ چیزی برابری نمی‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، محمد شفیعی، فرماندار خوسف امروز 13 اردیبهشت به مناسبت هفته معلم در دیدار با تعدادی از فرهنگیان از تلاش‌های معلمان در تعلیم و تربیت آینده سازان جامعه قدردانی کرد.

وی در جمع معلمان هنرستان شبانه‌روزی کار و دانش اندیشه خوسف تاکید کرد: کار و تلاش معلمان با هیچ چیزی قابل مقایسه و قابل قدردانی نیست.

شفیعی، فرهنگیان را طلایه داران علم و پیشرفت دانست و اظهار کرد: اجر معنوی کار معلمان با هیچ چیزی برابری نمی‌کند.

فرماندار خوسف پس از شنیدن درخواست‌های مدیران و معلمان این واحد آموزشی با اشاره به اختیار شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: برای رفع بخشی از مشکلات آموزشی مدارس شهرستان در شورای تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد شد.

وی به مناسبت هفته معلم در دبیرستان دخترانه کوثر، دبیرستان پسرانه سردار شهید محمد قهرمان، دبیرستان دخترانه برکت، دبیرستان پسرانه انقلاب، دبیرستان شبانه روزی علامه امینی، دبیرستان شبانه روزی مصطفی خمینی(ره)، دبیرستان دخترانه ارشاد، دبیرستان شبانه روزی حضرت زینب‌(س) و دبیرستان دخترانه هدف حضور یافت و از خانم نصرالهی از معلمان دبیرستان حضرت زینب(س) عیادت کرد.

captcha