کد خبر: 3598628
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۴
حجت‌الاسلام آقامیری بیان کرد:

تلاش دشمن برای تاخیر انداختن جریان ظهور/ سند 2030 در راستای جنگ فرهنگی است

گروه فرهنگی: مسئول آموزش موسسه تفحص سیره شهدا گفت: دشمن به خاطر این که جریان ظهور را به تاخیر بیندازد در حال کار کردن روی آن است و با اشاره به سخن یکی از تئوریسین های صهیونیست، راهبرد دشمن در این زمینه را ترویج گناه و فساد و فحشا در بین جامعه شیعی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام و المسلمین سید حسین آقامیری، مسئول آموزش موسسه سیره تفحص شهدا، صبح امروز ۲۲ اردیهشت ماه همزمان با نیمه شعبان و سالروز ولادت امام عصر(عج) در جمع مردم شهر نقنه(از توابع شهرستان بروجن) در مراسم باشکوه دعای ندبه به تبیین معنای درست انتقام گیری امام زمان از دشمنان و بخشی از وظایف شیعیان در قبال امام عصر پرداخت.
حجت الاسلام آقامیری در مقدمه بحث خود با اشاره به عبارت «السلام علیک یا ثار الله» در زیارت عاشورا، گفت: واژه ثار دو معنا دارد؛یکی به معنای خون است که در این صورت معنای عبارت اخیر این است که سلام بر تو ای حسین که خون خدایی و معنای دوم را طالب خون دانست که در این صورت معنای عبارت اخیر این است که سلام بر تو ای حسین که خدا طالب خون توست.
وی با اشاره به عبارت«این الطالب بدم المقتول بکربلا» در دعای ندبه، افزود: بر اساس روایات منتقم دنیایی خون ابی عبدالله، امام عصر است و منتقم خون او در قیامت، خداست.
عضو موسسه سیره تفحص شهدا، در ادامه این روایت مشهور که امام زمان در زمان ظهور آن قدر خون می ریزد که تا زیر شکم اسب او را خون فرا می گیرد را جعلی دانست و از ساختن ضرب المثل هایی با این مضمون در سطح جامعه شیعی و موارد مشابه آن، انتقاد کرد و آن را با هدف زیرسوال بردن جریان اعتقادی جامعه دانست.
وی در تبیین معنای درست انتقام گفت: این انتقام به وسیله شمشیر نیست و این که امام زمان بخواهد دنیا و بشریت را با ضرب شمشیر در مسیر صلاح و بندگی قرار دهد چنین چیزی نداریم و ادامه داد: اگر هم می گوییم امام زمان جنگ می کند این جنگ با مردم نیست بلکه با جبهه باطل و کفار و جریانی است که در طول تاریخ با یکتاپرستی و اسلام مشکل داشته اند
حجت الاسلام آقامیری افزود: یکی از اسامی خداوند، منتقم است و تجلی این اسم بر روی زمین در اسم کامل که خلیفه الهی است نمود پیدا می کند که همان امام زمان است.
وی با اشاره به فرازی از دعای شریف ندبه، بیان کرد: انتقام امام زمان منحصر به خون ابی عبدالله نیست بلکه مربوط است به همه 124 هزار پیامبر خدا، حضرت زهرا(س) و ائمه هدی و تمامی مومنانی که در راه اسلام بعد از غیبت کبری به خاک و خون کشیده شده اند.
استاد آقامیری در ادامه به تبیین مدل انتقام امام زمان پرداخت و با اشاره به آیه 55 سوره مبارکه نور و وعده خداوند برای سپردن حکومت به دست موحدان عالم و بیان پیامدهای حکومت غیرموحدان بر عالم از جمله کشتارو فساد در روی زمین، معنای واقعی و اصلی انتقام را همان رسیدن اسلام به تمام عالم در سایه ظهور امام عصر دانست و عنوان کرد امام زمان، حکومتی را که برای اهل حق بوده است از حلقوم باطل بیرون می کشد.
وی در پاسخ به سوال دوم مبنی بر وظیفه ما در این انتقام گیری و زمین سازی برای ظهور امام عصر، با رد تفکر عده ای که صرفا معتقد به دعا هستند و رفع مشکلات را موکول به ظهور امام عصر می دانند، بیان کرد: ظهور دو بال دارد که یک بال آن دعاست و بال دیگر آن عمل است.
استاد آقامیری در تبیین این فراز از سخنان خود، گفت: دغدغه امام عصر حاکمیت حق در عالم است و لذا نمی شود منتظر ظهور امام عصر باشیم ولی دغدغه ما با دغدغه امام زمان متفاوت باشد و این دغدغه مندی باید در زندگی ما نمود داشته باشد.
وی سبک رایج زندگی در جامعه ما از جمله عروسی ها، برخی از کسب و کارها و تجمل گرایی ها را خلاف ادعای منتظر بودن دانست و تاکید کرد که خداوند شعار را از ما قبول نمی کند و اگر سالها هم بگذرد و به همین منوال عمل کنیم ظهور امام عصر اتفاق نمی افتد.
عضو موسسه تفحص سیره شهدا در جمع بندی این بخش از سخنان خود گفت: وظیفه ما این است که در ایجاد و جلو افتادن این انتقام به امام زمان کمک کنیم که یک راه آن با دعاست و از طرف دیگر باید دغدغه مند باشیم و نسل دغدغه مند تربیت کنیم.
وی ادامه داد: دشمن به خاطر این که جریان ظهور را به تاخیر بیندازد در حال کار کردن روی بال دوم(یعنی عمل) است و با اشاره به سخن یکی از تئوریسین های صهیونیست، راهبرد دشمن را در این زمینه  را ترویج گناه و فساد و فحشا در بین جامعه شیعی دانست.
حجت الاسلام آقامیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نفوذ و تاثیر زیاد شیعه در سطح دنیا، جنگ اصلی ما با دشمن را جنگ فرهنگی دانست و در این زمینه به امضای سند 2030 توسط ایران اشاره کرد و بیان کرد: اگر این سند اجرایی شود در آینده آموزش هم جنس بازی در ایران رسمی می شود و مفاهیمی مثل قرآن، امام حسین، عاشورا و انقلاب باید از کتب درسی بچه های ما حذف شود.
مسئول آموزش موسسه تفحص سیره شهدا با انتقاد از افرادی که این سند را امضا کرده اند  افزود: اگر از محتوای این سند آگاهی داشته اند خائن هستند.
وی در پایان بر هوشمندی و هوشیاری همه آحاد جامعه در برابر این جنگ فرهنگی تاکید کرد و افزود: دشمن در حال کار کردن بر روی نسل ما و منهدم کردن بنیاد خانواده در ایران با کمرنگ کردن نقش مادران است.
در ادامه این مراسم معنوی، دعای پرفیض ندبه با مداحی مداح اهل بیت علیهم السلام، کربلایی جواد حیدر قرائت شد.
یادآور می شود مراسم باشکوه دعای ندبه نیمه شعبان در شهر نقنه به همت هیات محبان حضرت مهدی شهر نقنه و در جوار مرقد شهدا و آستان مقدس امام زاده میرحیدرشاه نقنه برگزار شد.

captcha