محمود رضا معموری، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری بجنورد، در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی ، در پاسخ به این سوال که علت تجمع مردم در مقابل فرمانداری چیست، افزود: برخی از شهروندان بجنوردی ساکن در منطقه گلستان شهر و کلاته محمد علی پهلوان به این مکان مراجعه میکردند و خواستار چادر و یا حضور کارشناسان برای برآورد خسارتها بودند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ تجمعی وجود ندارد، ادامه داد: از روز گذشته کارشناسان بنیاد مسکن در مناطق مختلف حضور پیدا کرده و در حال برآورد خسارت هستند و این امر هنوز ادامه دارد و به آنهایی که نیازمند اسکان موقت بودند چادر اعطا شده است.
معموری اظهار کرد: البته تعدادی از افراد نیز در فرمانداری فرمهایی تکمیل کرده اند که کارشناسان بنیاد مسکن در محل حضور پیدا خواهند و برآورد خسارت خواهند کرد.
وی تاکید کرد: شهروندان خسارت دیده باید صبر پیشه کنند چراکه سطح خسارتهای وارد شده فراوان است و اولویت را به افرادی دهند که منازل آنها خسارتهای فراوان تری دیده و نیازمند اسکان موقت هستند.
به گفته وی روز گذشته حدود 1000 نفر به فرمانداری مراجعه کرده و فرمها را تکمیل کردهاند.