کد خبر: 3599716
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۶
فرماندار گرمه:

35 شعبه اخذ رأی آماده جمع‌آوری آرای مردم گرمه

گروه سیاست و اقتصاد: فرماندار گرمه گفت: 35 شعبه اخذ رأی در شهر گرمه پیش‌‌بینی شده است.

علی محمدزاده، فرماندار گرمه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: 35 شعبه اخذ رای به تفکیک 19 شعبه شهری و 16 شعبه روستایی در گرمه آماده جمع آوری رای مردم در انتخابات 29 اردیبهشت ماه است.
وی ادامه داد: 600 نفر در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در گرمه درگیر فعالیت های انتخاباتی هستند و 16 نفر در هر شعبه به صورت مستقیم بر روند انتخابات نظارت دارند.
محمدزاده خاطرنشان کرد: امسال 550 رای اولی برای نخستین بار در گرمه پای صندوق های رای می روند.
وی با اشاره به آمادگی شهر گرمه برای برگزاری انتخابات باشکوه، اضافه کرد: برگزاری دوره های آموزشی برای عوامل اجرایی انتخابات و جلسات متعدد گرمه را برای برگزاری انتخاباتی پر شکوه آماده کرده است.
فرماندار گرمه تصریح کرد: با حضور حداکثری مردم، وجهه ایران در صحنه بین المللی تقویت و وضعیت مطلوب سیاسی در صحنه بین المللی شکل می گیرد.
محمدزاده حضور کمرنگ مردم را، عامل نزدیک شدن دشمنان به اهداف و کارشکنی و دلسردی نیروهای سیاسی از فعالیت های حزبی عنوان کرد.
captcha