کد خبر: 3601326
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰

آغاز طرح پاکسازی سطح شهر ارومیه از آثار تبلیغاتی انتخابات

گروه اجتماعی: شهردار ارومیه از آغاز طرح پاکسازی سطح شهر ارومیه از آثار تبلیغاتی انتخابات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز 30 اردیبهشت‌ماه محمد حضرت‌پور شهردار ارومیه در جمع خبرنگاران با اعلام آغاز طرح پاكسازي سطح شهر ارومیه از آثار تبلیغاتی انتخابات گفت: 1000 پاکبان و 20 دستگاه در این طرح ضربتی شرکت دارند.
وی افزود: هم اکنون عملیات تنظیف سراسری شهر آغاز شده و امیدواریم بتوانیم شهر را را به حالت اولیه بازگردانیم و مردم در روز اول هفته با حضور در سطح شهر تصویری تمیز از ارومیه داشته باشند.
حضرت پور با انتقاد از خسارت وارده به تجهیزات و مبلمان شهری گفت: متاسفانه حجم تبلیغات به حدی زیاد است که کار نیروها را کمی با مشکل دچار می کند.
شهردار ارومیه در پایان ابراز امیدواری کرد با گسترش شبکه های اجتماعی و فراگیرشدن آن تدابیری اتخاذ شود تا در انتخابات آینده شاهد استفاده کم از کاغذ، پوستر و بنر، رنگ و سایر اقلام باشیم.
captcha