کد خبر: 3604794
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸
معاون استاندار خراسان جنوبی:

آموزش درست نقش تأثیرگذاری در رفع آسیب‌های اجتماعی دارد

گروه اجتماعی: معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: آموزش درست در تمام چالش‌ها می‌تواند بزرگترین نقش را در رفع آسیب‌ها داشته باشد و در این زمینه باید برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، محمد حسینی معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استاندار خراسان جنوبی امروز 9خرداد در اولین جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی استان در سال 96، اظهار کرد: در دو سال اخیر با توجه به هشدارهای محققین در بحث سرمایه اجتماعی و ارائه اخبار و گزارش‌های مستدل به مقام معظم رهبری، بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مطرح شد.

وی ادامه داد: حماسه بزرگی که ملت با حضور خود خلق کرد و با حضور خود تمام یاوه‌گویی های دشمنان را خنثی کرد و ملت حضور خود را در منطقه و جهان به نمایش گذاشت.

حسینی با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آغاز شده است، افزود: دستگاه‌ها در بحث جذب و تخصیص اعتبار سهم استان را دریافت کنند و مدیران مستقیم لازم است این بحث را در دستور کار خود قرار دهند.

معاون سیاسی، امنیتی، اجتماعی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: ما شروع کننده خوبی در بسیاری از مسائل هستیم اما در بحث نتیجه‌گیری و رسیدن به نقطه مطلوب مشکل داریم.

حسینی با بیان اینکه دستگاه‌ها با یک نگاه ملی و کلان به مسائل بپردازند، ادامه داد: مسائل اجتماعی یک شبه اتفاق نیفتاده است و حل آن هم یک شبه انجام نخواهد شد.

وی با بیان اینکه مشکل در نگاه ما به مسائل است، گفت: اگر نگاه‌ها اصلاح نشود، مشکل همچنان باقی می ماند. نگاه را باید نخست در خود و سپس در پیرامون و سطح جامعه باید تغییر دهیم.

حسینی با بیان اینکه ما بایستی به عنوان عناصر تأثیرگذار، تغییر نگاه و رویکرد را داشته باشیم، افزود: انتظار داریم که دستگاه‌ها در این مبحث جدی‌تر وارد شوند.

وی یادآور شد: در جامعه فرهنگی ما اکثراً مراجعه به مشاور را درست نمی‌دانند که در این زمینه باید فرهنگ‌سازی صورت گیرد. 

captcha