به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، یادواره ۳۰ شهید والامقام جاورده به همت فرهنگی و اجتماعی ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه و حوزه مقاومت شهید بهشتی بخش جاورده و با حضور پرشکوه مردم برگزار شد.
این یادواره با حضور خانواده شهدا و امام جمعه قلعهرئیسی، برخی مدیران شهرستان کهگیلویه و با پخش کلیپهای دفاع مقدس برگزار شد.
در این یادواره پیلآرام از یادگاران هشت سال دفاع مقدس سخنرانی و خاطراتی از شهدا در ۸ سال دفاع مقدس را بیان کرد.
این یادواره که با استقبال چشمگیر مردم جاورده و خانواده شهدا همراه بود عبدالرحمان روحالامین در وصف شهدا به مداحی پرداخت.
پوربهشت، جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج کهگیلویه ضمن عرض خیرمقدم به همه حاضرین، اظهار کرد: ما باید سپاسگزار شهدا و قدردان خانواده شهدا باشیم، چراکه آسایش و امنیتی که بر کشور ما حاکم است حاصل خون شهداست.
وی افزود: هدف از برگزاری یادواره شهدا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و اینکه نسل جدید ما هر چه بیشتر با رشادتهای شهدای دفاع مقدس آشنا شوند.
منبع: پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه