کد خبر: 3610286
تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲
حجت‌الاسلام نکونام:

نماز جمعه مظهر حق است

گروه فرهنگی: نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری نماز جمعه را مظهر حق دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از بسیج؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد علی نکونام  در دیدار با جمعی از فعالین ستاد اقامه نماز استان اظهار کرد: نماز جمعه باید ترویج دهنده حق باشد چرا که نماز جمعه مظهر حق است.
وی با بیان اینکه فعالین ستاد نماز جمعه باید با قوت در این مهم قدم بردارند عنوان کرد: نماز جمعه شاخص ولایت است و باید در آن ولایت تقویت شود.
حجت الاسلام نکونام با تاکید اینکه باید زیر پرچم ولایت حرکت کنیم خاطرنشان کرد: در نماز جمعه حرف مطابق میل همه زده نمی‌شود زیرا حقیقت بیان می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: در راه راست نباید دل به تعداد قرص کرد و حق و حقیقت مطالبی هستند که باید به آنها امیدوار باشیم.
حجت الاسلام نکونام با بیان اینکه دل بستن به مسائل دنیوی افراد را از راه راست دور می‌کند گفت: تمام ضعف‌هایی که در جریان‌های امروز می‌بینیم به خاطر تعلق به غیر از حق است‌.

captcha