کد خبر: 3610640
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۲

برگزاری «سه‌شنبه‌های آسمانی» در مؤسسه قرآنی ترنم وحی یاسوج

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی ترنم وحی یاسوج از برگزاری سه‌شنبه‌های آسمانی با موضوع کرسی‌های آزاداندیشی عفاف و حجاب از 21 تیرماه سال‌جاری خبر داد.

کشواد جمالفرد، مدیرمؤسسه قرآنی ترنم وحی یاسوج در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: سه‌شنبه‌های آسمانی با موضوع کرسی‌های آزاداندیشی عفاف و حجاب از 21 تیرماه سال‌جاری همزمان با هفته عفاف و حجاب برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شرکت برای عموم آزاد است، افزود: 3 ماهی یکبار قرعه کشی سفر مشهد مقدس و پیاده‌روی اربعین حسینی در بین شرکت‌کنندکان برگزار خواهد شد.
مدیرمؤسسه قرآنی ترنم وحی یاسوج پیش‌بینی استقبال را مطلوب اعلام کرد و یادآور شد: این طرح قابلیت این را دارد که اول مهر در دانشگاه‌ها و مدارس نیز برگزار شود.
جمالفرد در ادامه از راه‌اندازی مدرسه قرآنی کبریا در بخش دختران با رویکرد قرآنی و مهدویت در قالب نمایش، قصه‌گویی، داستان‌نویسی و سایر شیوه‌های هنری خبر داد و اضافه کرد: ثبت‌نام شروع شده و تا اول مهر ادامه دارد.
وی حفظ صور و آیات کوتاه و آیات موضوعی تربیتی و مشاوره تربیت دینی برای والدین دانش‌آموزان به‌صورت ماهیانه را از دیگر مزایای این مدرسه بیان کرد و گفت: مکان مدرسه فرعی 1 خیابان عدل است.
مدیرمؤسسه قرآنی ترنم وحی یاسوج در پاسخ به سؤال خبرنگار ایکنا درخصوص مشکلات مؤسسه؟، تصریح کرد: هیچ گوش شنوایی برای ذکر مشکلات مؤسسات قرآنی نیست و اگر مسائل را بیان نکنیم، حالمان بهتر است.
captcha