کد خبر: 3611548
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۳
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:

شعار «مرگ بر اسرائیل» همانند موشکی بر پیکر رژیم اشغالگر و غاصب فرود می آید

گروه اجتماعی: حجت الاسلام اشجری شعار «مرگ بر اسرائیل» را همانند موشکی دانست که بر پیکر رژیم اشغالگر و غاصب فرود می آید و متذکر شد: پیام روشن روز جهانی قدس، مبارزه ملت مسلمان ایران و مسلمانان جهان با تروریسم دولتی و شیادان فرامنطقه ای خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان امروز، 30 خرداد در نشست هماهنگی راهپیمایی روز جهانی قدس، یکی از مهمترین اهداف انقلاب را ایجاد وحدت اسلامی بین مسلمانان و مبارزه با ظلم، تبعیض و فساد در سراسر جهان دانست و اظهار کرد: این هدف به وضوح در اندیشه ها و سخنان معمار کبیر انقلاب اسلامی مشاهده می شود.

وی با بیان اینکه رهبر کبیر انقلاب با آگاهی دقیق از پیامدهای تفرقه بین امت اسلامی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی تنها راه جلوگیری از این صدمات را وحدت اسلامی می دانست، افزود: امام راحل در کمتر از یک سال از پیروزی انقلاب اسلامی در 16 مرداد سال 1358 آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز جهانی قدس معرفی کرد و از همه مسلمانان جهان خواست که در این روز همبستگی خودشان را در حمایت از حقوق قانونی مردم فلسطین به نمایش بگذارند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان روز جهانی قدس را روز امت اسلامی دانست و تصریح کرد: روز جهانی قدس روز فریاد رسای مسلمانان علیه رژیم صهیونیستی به عنوان جرثومه فساد و فتنه انگیزی در منطقه، نماد صف بندی حق در برابر باطل و نشانه دلبستگی ملت مسلمان ایران برای زنده نگه داشتن یاد و نام قدس شریف است.

این مقام مسئول با بیان اینکه روز جهانی قدس روز برائت مسلمانان از رژیم اشغالگر صهیونیستی و روز قدرت نمایی جهان اسلام است، گفت: برگزاری هرچه باشکوه تر راهپیمایی روز جهانی قدس علاوه بر ابراز انزجار و تنفر از سازش کاری خودفروختگان و نمایش اتحاد و همبستگی ملت شریف ایران در حمایت از آرمان مردم مظلوم فلسطین، گامی در جهت وحدت اسلامی و تالیف قلوب در بین مسلمانان سراسر جهان است.

حجت الاسلام اشجری شعار «مرگ بر اسرائیل» را همانند موشکی دانست که بر پیکر رژیم اشغالگر و غاصب فرود می آید و متذکر شد: پیام روشن روز جهانی قدس به حاکمان خودفروخته برخی از کشورهای عربی، مبارزه ملت مسلمان ایران و مسلمانان جهان با تروریسم دولتی و شیادان فرامنطقه ای خواهد بود.

وی در ادامه هدف قرار گرفتن سلفی های تکفیری با موشک های نقطه زن سپاه پاسداران را نشان از اقتدار نیروهای مسلح انقلاب اسلامی دانست و عنوان کرد: سیلی جانانه دلاورمردان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به سلفی های تکفیری در دیرالزور موجب خوشحالی آحاد ملت ایران شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به پیام های روشن حمله موشکی دلیرمردان سپاه پاسداران به تروریست ها در آستانه روز جهانی قدس، اضافه کرد: براساس فرمایش رهبر انقلاب، اگر غلطی از رژیم صهیونیستی سر بزند، جمهوری اسلامی تلاویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه عملیات موشکی جمهوری اسلامی علیه تکفیری ها نشان دهنده قدرت تنبیهی نیروهای مسلح به چاقوکشان تازه کار آمریکا بوده است، خاطرنشان کرد: عبور موشک های ذوالفقار از آسمان دو کشور هشداری قاطع به رجزخوانی های استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی اشغالگر است.

وی با بیان اینکه راهپیمایی روز جهانی قدس امسال دارای حساسیت های ویژه است، افزود: اگر راهپیمایی روز جهانی قدس در روزهای آغازین فقط در ایران برگزار می شد، اما هم اکنون در بیش از 80 کشور جهان انجام می شود و لذا می طلبد که نسبت به سال های گذشته از شکوه بیشتر و هیبت بالاتری برخوردار باشد.

این مقام مسئول از برگزاری مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در 51 نقطه از استان ولایی گیلان به سوی میعادگاه های نماز جمعه خبر داد و یادآور شد: راهپیمایی در مرکز استان راس ساعت 10:30 از مبادی چهارگانه به سوی مصلی حضرت امام خمینی(ره) رشت انجام می شود. همچنین 107 ویژه برنامه برای برگزاری هرچه باشکوه تر این راهپیمایی در سراسر استان تدارک دیده شده است.

به گزارش ایکنا، مسیر شماره یک: میدان شهدای ذهاب(شهرداری)، خیابان امام خمینی(ره)، میدان فرهنگ، میدان مصلی، مسیر شماره دو: ورزشگاه شهید عضدی، خیابان نامجو، خیابان پرستار، میدان فرهنگ، میدان مصلی، مسیر شماره سه: سپاه پاسداران، میدان پاسداران، خیابان آزادگان، میدان فرهنگ، میدان مصلی و مسیر شماره چهار: مسجد جامع کاسه‌فروشان، خیابان مطهری، میدان فرهنگ، میدان مصلی است.

captcha