کد خبر: 3612069
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۹
فرماندار سیاهکل:

روز جهانی قدس روز حمایت از مظلومان عالم است

گروه اجتماعی: اسلامی با بیان اینکه روز قدس روز بزرگی است و هر سال به تعداد کشورهایی که این روز را برپا می‌دارند اضافه می‌شود، گفت: روز جهانی قدس روز حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مظلومان عالم است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، رضا اسلامی، فرماندار شهرستان سیاهکل امروز، 31 خرداد در جلسه ستاد بزرگداشت روز قدس شهرستان، اظهار کرد: روز قدس برای ما ایرانی ها و همچنین همه مسلمانان جهان روزی حیثیتی می باشد که از سوی امام خمینی(ره) نامگذاری شده است.

فرماندار سیاهکل افزود: راهپیمایی روز جهانی قدس که در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار می شود یک نوع دلبستگی مردم به نظام جمهوری اسلامی است و ما باید هرگونه مانور بد در این زمینه را از دشمن بگیریم.

وی تصریح کرد: علاوه بر حضور جمعیت مورد دیگری که اهمیت دارد، نظم برگزاری این راهپیمایی است و باید به نحوی مدیریت شود که کوچکترین ایرادی نداشته باشد زیرا اگر نظم وجود نداشته باشد این راهپیمایی را تحت الشعاع قرار خواهد داد.

این مقام مسئول با بیان اینکه بدون هیچگونه حادثه ای و با تامین امنیت باید روز جهانی قدس را پشت سر بگذاریم، گفت: از لحاظ امنیتی نیروهای انتظامی و سپاه پاسداران  امنیت این راهپیمایی را بر عهده دارند و هرگونه تهدید را باید در این زمینه جدی بگیریم که شاید خدای ناکرده دشمنان برای ما برنامه داشته باشند.

اسلامی خاطرنشان کرد: روز قدس روز بزرگی است و هر سال به تعداد کشورهایی که این روز را برپا می دارند اضافه می شود. در واقع روز جهانی قدس روز حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مظلومان عالم است.

فرماندار سیاهکل یادآور شد: حمله موشکی سپاه به مقر داعش یک امتیاز مثبت برای ایران است، زیرا علاوه بر داعش، آمریکایی ها و متحدان سعودی و اسرائیلی آنها را هم متوجه قدرت موشکی بالای ایران کرد.

captcha