وحید خلیلی اردلی، رئیس جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر افزود: در نشست مشترک جهاد دانشگاهي استان با مدير کل ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان راههاي همکاري مشترک در زمينههاي مطالعات کاربردي، فرهنگي و آموزشي حوزه گردشگري بررسي شد.
در اين ديدار عسگري مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، جهاد دانشگاهي را در انجام طرحهاي مطالعاتي حوزه گردشگري در کشور موفق دانست و وجود نيروهاي متخصص و جهادي را پشتوانه اين نهاد انقلابي عنوان کرد.
عسگري همچنين افزود: همکاري تحقيقاتي و آموزشي بين مجموعه گردشگري استان و جهاد دانشگاهي موجب همافزايي و پيشرفت علمي ماموريتهاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان خواهد بود.
وحيد خليلي، رئيس جهاد دانشگاهي استان نيز ضمن معرفي مرکز تخصصي گردشگري جهاد دانشگاهي و ديگر ظرفيتها جهاد دانشگاهي کشور در اين حوزه، از همکاري با اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان استقبال و آن را براي پيشبرد صنعت گردشگري استان مفيد دانست.
وي گفت: جهاد دانشگاهي آماده است تا با توان کشوري و به پشتوانه نيروهاي متخصص و جهادگر پژوهشکده گردشگري، مجري طرحهاي مطالعاتي حوزه گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان باشد.