کد خبر: 3612413
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۲
خالدی فر خبر داد:

پنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برگزار شد

گروه حماسه و جهاد: سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: پنجمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد(خاکیان افلاکی)؛ در جوار قبور شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، به نقل از راه دانا، ارسلان خالدی فر، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر گفت: گفت و بیان داشت: اگر امروز امنیت در کشور حاکم است و دانشجویان در امنیت مشغول تحصیل و پژوهشگران و محققین موفقیتی حاصل می‌نمایند، همه و همه مرهون ایثار و جان‌فشانی شهدا است.
ارسلان خالدی فر تصریح کرد: هر آنچه امروز داریم به برکت رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا و ایثارگران است لذا باید در تمام مراحل زندگی قدردان این عزیزان باشیم.
وی با بیان اینکه مظلومیت شهدای گمنام برجسته‌تر از جانفشانی و ایثارشان بوده و اکنون پس از گذشت سال ها همچنان خانواده های این عزیزان چشم انتظار و مشتاق بازگشت پیکر عزیزانشان هستند افزود: امروز نیز شاهد ایثار و جانفشانی جوانانی هستیم که مدافع ارزش های ناب اسلام و حریم کشور و انقلاب هستند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری یاد و خاطره شهید مدافع حرم، محمد حسن قاسمی را گرامی داشت و اظهار امیدواری کرد جوانان ادامه دهنده راه شهدا و فرهنگ شهادت در کشور باشند و همگان با الگو پذیری از شهدای والا مقام در انجام هرچه بهتر وظایف محوله کوشا باشیم.
وی در پایان با اشاره به استقبال کم نظیر مردم شهید پرور و انقلابی استان از این مراسم تصریح کرد: همه ما دعوت شده شهدا بودیم و امیدوار هستیم، ادامه دهنده راه شهدا باشیم و مشمول دعای خیر این عزیزان شویم.

captcha