به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، روز گذشته 12 تیر، دومین محفل از سلسله محافل انس با قرآن کریم با عنوان بهرههایی از کلام وحی با حضور رامین قاسم نژاد، قاری برتر استان و نوجوانان شرکت کننده در طرح ملی تلاوت به همت موسسه نسیم وحی شهرکرد در نمازخانه دبستان الهام برگزار شد.
مسعود داوری، مدیر موسسه قرآنی نسیم وحی شهرکرد و مبتکر طرح محافل قرآنی بهره هایی از کلام وحی در سخنانی در این محفل، هدف از برگزاری این محافل را رشد و ارتقا سطح کمی و کیفی تلاوت قاریان استان دانست و گفت: محافل انس با قرآن همراه با رفع اشکالات تجوید و صوت و لحن برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه در این محافل گزیده ای از مباحث تفسیری و تدبری بیان می شود، اظهار کرد: قاریان استان باید احتیاط های لازم در خصوص مراقبت از صدای خود را بکنند زیرا شرایط آب و هوایی استان باعث کلفت شدن صدای قاریان می شود.
رامین قاسم نژاد، قاری برتر استان در ادامه این محفل آیات 39 تا 52 سوره ابراهیم را به سبک استاد عبدالباسط قرائت کرد.
وی خطاب به نوجوانان شرکت کننده در جلسه گفت: قدر موقعیت های فراهم شده برای حضور در این جلسات را بدانید زیرا ممکن است امکان تکرار و حضور در این جلسات نباشد.
به گزارش ایکنا در ادامه، ایمانی و توکلی نوجوانان شرکت کننده در طرح ملی تلاوت نیز به ترتیب به قرائت آیات 16تا 26 سوره ق و آیات 35 تا 42 سوره ابراهیم پرداختند.
همچنین در این برنامه، اکبری دیگر نوجوان شرکت کننده در طرح ملی تلاوت آیات 2 تا 9 سوره مریم را به سبک استاد عبدالباسط قرائت کرد.