کد خبر: 3616179
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۰
رحیمی عنوان کرد:

کشف حجاب؛ ابزاری برای استعمار ملت‌ها

گروه سیاسی: امام جمعه ابهر گفت: کشف حجاب یک ابزار استعماری و در جهت تسلط فرهنگی و به تبع آن تسلط سیاسی جوامع غربی بر دیگر جوامع بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی، امام جمعه ابهر، ظهر امروز جمعه 16 تیرماه در خطبه‌های نمازجمعه ابهر، سفارش به تقوی را با بخشی دیگر از خطبه 183 نهج البلاغه آغاز کرده و گفت: «آگاه باشید آن کس که تقوا پیشه کند و از خدا بترسد، از فتنه‏ها نجات مى‏یابد و با نور هدایت از تاریکى‏ها مى‏گریزد و به بهشت و آنچه که دوست دارد جاودانه دسترسى پیدا مى‏کند. خدا او را در منزل کرامت خویش مسکن مى‏دهند، خانه‏اى که مخصوص خداست، سقف آن عرش پروردگارى، و روشنایى آن از جمال الهى، و زائرانش فرشتگان، و دوستان و همنشینانش پیامبران الهى، مى‏باشند. پس به سوى قیامت بشتابید، و پیش از آن که مرگ فرا رسد آماده باشید، زیرا ناگهان آرزوهاى مردم قطع شده، و مرگ آنها را در کام خود مى‏کشد، و در توبه بسته مى‏شود. شما امروز به جاى کسانى زندگى مى‏کنید که قبل از شما بودند و ناگهان رفتند و پس از مرگ تقاضاى بازگشت به دنیا کردند».

در فتنه‌ها پرچم‌دار نشانه‌های بدعت نباشیم

حجت‌الاسلام رحیمی در ادامه به خطبه 151 نهج‌البلاغه اشاره و تصریح کرد: «ثُمَّ يَأْتى بَعْدَ ذلِكَ طالِعُ الْفِتْنَةِ الرَّجُوفِ، وَالْقاصِمَةِ الزَّحُوفِ. فَتَزيغُ قُلُوبٌ بَعْدَ اسْتِقامَة، وَ تَضِلُّ رِجالٌ بَعْدَ سَلامَة»؛ «فتنه‌هایی خواهد آمد که اضطراب‌آور و درهم کوبنده و شکننده خواهد بود. خاصیت این فتنه این است که اولا جامعه را مردد و دودل می‌کند. و گروهی از شخصیت‌ها پس از سلامت فکر و اندیشه گمراه می‌شوند» و در ادامه می‌فرمایند: «پس سعى کنید که شما پرچم فتنه‏ها و نشانه‏هاى بدعت‏ها نباشید، و آنچه را که پیوند امت اسلامى بدان استوار و پایه‏هاى طاعت بر آن پایدار است، بر خود لازم شمارید و بر خدا، ستمدیده وارد شوید نه ستمگر و از گرفتار شدن به دام‏هاى شیطان و قرار گرفتن در وادى دشمنى‏ها بپرهیزید و لقمه‏هاى حرام به شکم خود راه ندهید، شما برابر دیدگان خداوندى قرار دارید که گناهان را حرام کرد و راه اطاعت و بندگى را آسان فرمود».

بهائیت؛ پرچم‌دار کشف حجاب در ایران

امام جمعه ابهر همچنین به روز حجاب و عفاف اشاره و تاکید کرد: کشف حجاب یک ابزار استعماری و در جهت تسلط فرهنگی و به تبع آن تسلط سیاسی جوامع غربی بر دیگر جوامع بوده است و در ایران معاصر اولین گام‌ها در جهت مبارزه سازمان‌یافته با حجاب و تلاش برای استفاده از ابزار زنان در جهت مقاصد شوم وپلید فرهنگی به اواخر دوره قاجار باز می‌گردد و اولین گروهی که از این اندیشه استفاده کردند گروه منحرف و دست‌ساز بهائیت بودند و این بهائیان بودند که در دشت قزوین و در دوره ناصرالدین شاه دست به کشف حجاب زدند تا اینکه در دوره رضاخان قلدر نیز رسما اعلان کشف حجاب شد.

جایگاه مقدس زن از دیدگاه اسلام

حجت‌الاسلام رحیمی گفت: آئین مقدس اسلام بر خلاف پاره‌ای از عقاید مطرود که دنیا را فدای آخرت کرده و همه چیز را رها ساخته‌اند، مشوق ترقی و تعالی رشد و معنویت در کنار تلاش بوده و همه پدیده‌های جهانی و مخلوقات عالم امکان را برای بهره‌جویی منطقی و عقلانی آدمیان دانسته است. در این میان، زن نیز از منظر اسلام دارای شخصیت و جایگاه ارزشمند و مقدسی بوده و وجود او زینت بخش آفرینش انسان است و افق او روح تجلی‌گاه رحمت پروردگار است و از دامن پاک او مرد به عرش و افلاک و معراج صعود می‌کند.

وی افزود: در عصر حاضر متاسفانه بسیاری از ارزش‌های دینی و انسانی از طرف مستکبران جهانخوار با گسترش سلطه شبکه سازمان‌های بین‌المللی بر سراسر عالم مورد هجوم و تخریب قرار گرفته است. اشاعه ابتذال و فساد، نام ترویج فرهنگ و خدمت به جامعه بشری به خود می‌گیرد و دفاع از هویت ملی و ارزش‌های والای انسانی و فرهنگی واپسگرایی، سکون و عقب ماندگی تلقی می‌شود و باندهای آشکار و نهان مافیایی و مخوف از هر وسیله‌ای برای استحاله فرهنگی و مسخ ارزش‌های معنوی خصوصا تهاجم و شبیخون فرهنگی، علیه دژ مستحکم عفاف و پوشش اسلامی بهره می‌جویند و امروز انقلاب اسلامی ایران در نوک زهرآگین این حملات ناجوانمردانه واقع گردیده است.

طرح شبه با هدف غارت اعتقادات دینی است

امام جمعه ابهر تصریح کرد: دشمن کمر همت خود را به تمام معنا بسته و دین و دنیای ما را هدف قرار داده است. دشمن اولا تلاش می‌کند مرزهای ما را هدف قرار دهد که چندین سال این جنایت را کرده و در مرحله بعدی اقتصاد ما را مورد هجوم قرار داد و تحریم‌های سنگینی را تحمیل کردند و در مرحله بعدی، دین جوانان ما را مورد هجوم و غارت قرار داده است و با انواع شبهات به‌وسیله ماهواره‌ها و فضای مجازی و توسط افراد مزدور و خائن مطرح می‌کند و گاها مع‌الاسف عده‌ای نیز قبول می‌کنند.

تهاجم فرهنگی دشمن را تبدیل به فرصت کنیم

حجت‌الاسلام رحیمی تاکید کرد: ما وظیفه داریم در مقابل این تهاجمات محکم بیاستیم و اینها را تبدیل به فرصت کرده و از حالت تدافعی به حالت تهاجمی حرکت کنیم. راه حل آن نیز انصافا سخت نیست. اولا دولت محترم آینده تلاش کند مصوبه‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی راجع به عفاف و حجاب را عملیاتی و اجرایی کند. دوما وزارت آموزش و پرورش به مجموعه خود بخشنامه کند که دانش‌آموزان و فرهنگیان از نظر پوشش حدود شرعی و فرهنگ عمومی اجتماعی را رعایت کنند.

امام جمعه ابهر به گام‌های بعدی اشاره و تصریح کرد: در ادارات دولتی اجازه ندهند هر کسی هر طور که دلش خواست حاضر شود و دانشگاه‌ها مسائل را جدی بگیرند همچنین نیروی انتظامی و دادگستری به جد وارد میدان شود.

captcha