کد خبر: 3616279
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۵

زائرسراهای بقاع خراسان‌جنوبی آماده پذیرایی از مسافران تابستانی

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی با اشاره به شروع سفرهای تابستانی گفت: در حال حاضر 560 اتاق و سوئیت در بقاع متبرکه خراسان‌جنوبی آماده اسکان مسافران تابستانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، حجت‌الاسلام منصور هاشمی مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی، امروز 17 تیرماه در نشست خبری گفت:  اوقاف خراسان جنوبی آمادگی پذیرایی از مسافران تابستانی را  در بسیاری از بقاع متبرکه را دارد.

وی اظهار کرد: در حال حاضر 560 اتاق و سوئیت در بقاع متبرکه خراسان‌جنوبی آماده اسکان مسافران تابستانی است که البته امکانات موجود در هر کدام از این سوییت‌ها و اتاق‌ها متفاوت است و برخی امکانات لازم را برای اسکان از جمله یخچال و تلویزیون و.. دارد و برخی تنها یک اتاق مفروش است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی با اشاره به اجرای طرح نشاط معنوی از امروز 17 تیرماه در 37 بقعه متبرکه خراسان جنوبی ادامه داد: این طرح تا 26 تیرماه دارد.

هاشمی با اشاره به اینکه در 14 بقعه متبرکه خراسانجنوبی نیز اردوهای یک روزه برای نوجوانان و جوانان را داریم، افزود: علاوه بر مبلغان بومی 22 مبلغ اعزامی از قم نیز برای اجرای برنامه‌های طرح نشاط معنوی مهمان خراسان‌جنوبی هستند.

وی گفت: همچنین در ماه رمضان طرح ضیافت معنوی شامل برنامه‌های ترتیل‌خوانی، تفسیر قرآن کریم، اجرای افطاری ساده و.. داشتیم و به طور کلی در طول زمان اجرای طرح ضیافت معنوی هزار و 978 برنامه اجرا شد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان‌جنوبی اظهار کرد: همچنین در طول اجرای طرح ضیافت الهی بیش از 352 هزار زائر از برنامه‌های فرهنگی بقاع متبرکه استفاده کردند و مردم نیز بیش از 187 میلیون تومان کمک نقدی داشتند.

هاشمی یادآور شد: ما به شدت با بقعه‌سازی‌های بدون سند و .. مخالفت می‌کنیم و از این جهت تا کنون 6 بقعه‌ای که سند و نسب آن مشخص نبوده را تخریب کردیم.

captcha