حجتالاسلام والمسلمین حسین تقوی، عضو کمسیون مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم در گفتوگو با کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ با اشاره به اینکه تبیین هویت دینی در جامعه یکی از عوامل مؤثر در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است، گفت: متأسفانه در این رابطه هزینه نمیشود و فقط در خانوادههایی که اصالت دینی محکمی دارند، فلسفه حجاب و هویت دینی تبیین شده؛ لازم است جهت تبیین حجاب بهصورت مشخص و ملموس، از طریق رسانه ملی به آن پرداخته شود.
وی افزود: اساتید در دانشگاهها و معلمان در مدارس بهعنوان الگو برای دانشجویان و دانشآموزان هستند که باید آنها در پوشش و رفتار خود توجه ویژهای داشته باشند و به شبهاتی که در این محیطها در خصوص حجاب و عفاف وجود دارد باید پاسخ داده شود.
حجتالاسلام تقوی قرآن و روایات اهل بیت(ع) را بهعنوان محوریت حرکت جامعه بیان کرد و گفت: باید تعریف حجاب در چارچوب قرآن و احادیث باشد و همگرایی بین گروههای مختلف و گرایش افراد به آنها از این طریق بهوجود آید.
وی دوران طفولیت و تحصیل در مدارس را از مهمترین مراحل شکلگیری فلسفه حجاب در افراد دانست و عنوان کرد: والدین و بهویژه مادر نقش مهمی در تربیت فرزندان مطابق با آموزههای اسلامی دارد و باید به شبهاتی که در دوران کودکی بهوجود میآید، پاسخ صحیح داده شود.
استاد حوزه و دانشگاه برگشت به هویت اسلامی را در راستای اتحاد و انسجام تمام دستگاهها و نهادها بیان کرد و گفت: نباید مسائل دینی با مباحث سیاسی همراه شود؛ باید توجه داشت که برای حفظ حجاب و عفاف مشترکات تمام احزاب و عمومپسند معرفی شود.
اعظم اسدپور