به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی، امروز 20 تیرماه ناصر رکاب مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ارومیه در جمع خبرنگاران با اشاره به اجرای جشنواره تابستانی در بیش از 30 نقطه از شهر با شروع فصل تابستان و فراغت خیل عظیمی از جوانان و نوجوانان از تحصیل ، گفت: شهرداری ارومیه با ارائه و اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و هنری در طول سال برای همه سنین و ذائقه ها توانسته است یکی از نهادهای پرمخاطب و فعال در زمینه غنی سازی اوقات فراغت باشد.
وی با تاکید بر اجرای جشنواره تابستانه در بوستان های شهر در سال جاری، بیان کرد: جشنواره تابستانه با عنوان «ارومیه؛ شهر بین الملل» در قالب 30 برنامه فرهنگی و هنری در پارک ها و بوستان های نقاط مختلف شهر اومیه اجرا می شود.
رکاب افزود: اجرای جشنواره تابستانه « ارومیه؛ شهر بین الملل» برابر تاکیدات شهردار محترم ارومیه ، محمد حضرت پور به روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی به مدت 30 شب و هر هفته، روز های چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه در بوستان های شهر برگزار می شود.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ارومیه در خصوص جزئیات برنامه گفت: جشنواره تابستانه با اجرای مراسم های جنگ شادی (با حضور هنرمندان استانی و کشوری و چهره های رادیویی و تلویزیونی)، بازی های بومی و محلی، مسابقات محلات، آموزش آیین شهروندی و نحوه اطفای حریق، ترویج فرهنگ احترام به همسایگان و بزرگترها، تجلیل از خانواده های معظم شهدا در محلات و مسابقات حدیث روز در جهت ترویج فرهنگ اصیل بومی و ایرانی و اسلامی همراه خواهد بود.
وی گفت: اولین برنامه از جشنواره تابستانه در پارک صفا بعد از اذان مغرب و عشا با حضور گرم شهروندان منطقه حاجی پیرلو به روی صحنه می رود.
مدیر روابط عمومی و امور بین الملل شهرداری ارومیه با یادآوری دوباره اینکه جشنواره تابستانه شهرداری ارومیه به مدت 30 شب در پارک های مختلف شهر ارومیه برگزار می شود،عنوان کرد: جشنواره تابستانه با افتتاح پنجمین جشنواره انگور در دهکده ساحلی چی چست به پایان می رسد.
وی خاطر نشان کرد: شهروندان می توانند برای اطلاع یافتن از مکان برگزاری جشنواره تابستانه «ارومیه شهر بین الملل» به کانال تلگرامی شهرداری ارومیه ( @urmia_municipality) و کانال باخیش نیوز ( @bakhishurmia) مراجعه کنند.