به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، روز گذشته 24 تیرماه علیرضا رادفر معاون سیاسی امنیتی استاندار در همایش هفته بدون دخانیات که امروز در سالن آمفی تئاتر استانداری برگزار شد، با بیان اینکه دخانیات راه ورود به بزه و آسیب های بعدی است، افزود: مصرف دخانیات خود باعث بروز مشکلات و بیماریهای بسیاری می شود و امروز همه به این نتیجه رسیده اند که پیشگیری بهتر از درمان است .
وی ادامه داد : همه مردم در ملل مختلف رسیدن به توسعه یافتگی را جزو اهداف خود دارند و برای سلامت نگه داشتن جامعه و ارتقا شاخص های آن تلاش می کنند و این امر در سایه کاهش مصرف دخانیات حاصل می شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه کشور ما جزو معدود کشورهایی است که قانون منع مصرف دخانیات را دارد ، گفت: افزایش قیمت دخانیات و مالیات آن می تواند بازدارندگی را در این خصوص داشته باشد و علتی برای کاهش مصرف دخانیات به شمار آید.
رادفر بر همت عمومی و حساسیت همگانی نسبت به عدم مصرف دخانیات تاکید نمود و افزود: نباید انتظار داشت که این ممنوعیت و ترک مصرف دخانیات در کوتاه مدت بدست آید لذا در این خصوص باید اطلاع رسانی و آگاه سازی های لازم باید انجام شود .
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: برای فرهنگسازی و ترویج جامعه سالم بدون دخانیات باید در کنار قانون و رعایت آن به مشوقها ، آگاهی سازی ، تبلیغ جریمه و تنبیه نیز در کنار گرفته شود.
رادفر با بیان اینکه دخانیات مانع بزرگ برای پیشرفت است ، اظهار داشت : عوامل استکبار جهانی با استفاده از دخانیات و مواد مخدر، جوانان ما را مورد هدف گرفته و به دنبال مانع گذاری برای پیشرفت و آبادانی کشور هستند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در قانون جامع منع استعمال دخانیات مبارزه با عوامل استعمال دخانیات و مبارزه با آن را ارائه کرده است و همه این ها نیازمند عزم ملی است.
وی افزود: عوامل استکبار جهانی می خواهند با گسترش استعامل دخانیات در جامعه به جوانان ما ضربه زده و پیشرفت و آبادانی کشور را متوقف سازند.
وی اظهار کرد: در کشورهای توسعه یافته سلامتی نشانگر پیشرفت در تمامی حوزه ها است و باید شاخص سلامتی را در استان گسترش دهیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه عمل قانون منع استعمال دخانیات باید در اولویت دستگاه های اجرایی باشد، ادامه داد: جدی شدن مبارزه با استعمال دخانیات و کنترل این ماده مضر نیازمند اتحاد عمل مدیران دستگاه های اجرایی است که مدیران استان نیز باید در اجرای این قانون میسر باشند.
رادفر گفت: ارائه آموزش های لازم، استفاده از تمامی ظرفیت های آموزش و پرورش بر ای آگاهی بخشی به فرزندان و خانواده ها، از اهم برنامه های مقابله با رواج استعمال دخانیات در جامعه است.
همایش هفته بدون دخانیات امروز به همت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و استانداری آذربایجان غربی در سالن همایش های استانداری با حضور مسئولین استانی برگزار شد.