کد خبر: 3620363
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۱

بهره‌برداری از موزه یاسوج طی هفته دولت

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کهگیلویه‌ و بویراحمد گفت: موزه یاسوج طی هفته دولت امسال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، محمود باقری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کهگیلویه‌ و بویراحمد امروز، 27 تیرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاش‌های این اداره‌کل برای افتتاح فاز نخست موزه یاسوج، افزود: ساختمان این موزه امسال، هم‌زمان با هفته دولت، به‌بهره‌برداری می‌رسد .
وی بیان کرد: پروژه ساخت موزه یاسوج از جمله پروژه‌های مهم اداره‌کل میراث‌فرهنگی کهگیلویه‌ و بویراحمد است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کهگیلویه‌ و بویراحمد با بیان اینکه موزه یاسوج در سال 86 در زمینی به‌مساحت 2700 مترمربع کلنگ‌زنی شد، خاطرنشان کرد: این پروژه در پنج طبقه شامل سالن نمایشگاه دائم، نمایشگاه موقت، سالن اجتماعات، آزمایشگاه، کارگاه مرمت، چاپخانه، کتابخانه و رستوران احداث شده است .
باقری از وجود حدود 8 هزار قلم شیء تاریخی در استان کهگیلویه‌ و بویراحمد خبر داد و تصریح کرد: با افتتاح موزه بزرگ یاسوج مشکل فضای نگهداری این اشیای با ارزش رفع می‌شود .
وی با تاکید بر توجه و تلاش برای تکمیل و بهره‌برداری از چنین پروژه‌هایی، ادامه داد: تکمیل و بهره‌برداری از موزه یاسوج امری ضروری و موردنیاز برای استان محسوب می شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کهگیلویه‌ و بویراحمد افتتاح و بهره‌برداری موزه بزرگ یاسوج را عاملی مؤثر در توسعه و ارتقای صنعت گردشگری استان عنوان و بیان کرد: درحال‌حاضر، بیشتر اشیای قدیمی و کهن استان به‌علت نبودِ فضا و ظرفیت کافی در موزه، در انبار نگهداری می‌شوند و در معرض دید بازدیدکنندگان نیستند .
باقری با تأکید بر تسریع در روند ساخت و تکمیل ساختمان موزه بزرگ یاسوج، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی و پیش‌بینی‌های انجام‌شده ساختمان موزه یاسوج نیز تا آبان‌ماه سال جاری تکمیل می‌شود و امیدواریم بهره‌برداری از این پروژه بتواند باعث تحول و ارتقای حوزه گردشگری و اقتصادی استان شود.
captcha