کد خبر: 3625017
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۳

همایش ارتقای فرهنگ سلامت ویژه طلاب کهگیلویه برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش یک روزه طلاب حوزه‌های علمیه کهگیلویه و خانواده‌های آنان با موضوع ارتقای فرهنگ سلامت و با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مسئولین شهرستانی در محل سالن اجتماعات سپاه ناحیه دهدشت برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، روز گذشته، هشتم مردادماه در این همایش و با دعوت رسمی مسئولین برگزار کننده، تیم کارشناسی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در محل حضور یافته و به ارائه آموزش‌های لازم در این زمینه پرداختند.
در ادامه کارشناسان واحدهای ستادی شبکه در جهت ارتقای سطح سواد سلامت و خودمراقبتی برای حاضرین در همایش در حوزه بیماری‌ها، تغذیه و آموزش سلامت مطالب لازم را ارائه کرده و در پایان با انجام مشاوره پزشکی، گرفتن فشار خون و قند خون شرکت کنندگان نسبت به خطرسنجی و غربالگری آنان اقدام کشده است.
captcha