کد خبر: 3625728
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱

تهیه جهیزیه و اعزام گروه جهادی با کمپین‌ «#شادباشیم»

گروه شبکه‌های اجتماعی: جمعی از خیرین با راه‌اندازی گروهی مجازی با عنوان «#شاد‌باشیم»، به حذب کمک‌های مردمی برای یاری رساندن و شاد کردن دل نیازمندان در دهه کرامت اقدام کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، جمعی از خیرین و نیکو‌کاران با راه‌اندازی گروهی تلگرامی به جذب کمک‌های مردمی برای چهار فعالیت ویژه و خدمت‌رسانی به نیازمندان اقدام کرده‌اند.

این گروه که با شعار «#شاد‌باشیم» فعالیت خودش را آغاز کرده است و با مشارکت سامانه هف‌هشتاد و حمایت خیرین در تلاش است تا دل هزاران خانواده ایرانی را با شماره‌گیری*780*114# شاد کند.

علاقه‌مندان که مایل به شرکت و همراهی در این طرح هستند می‌توانند با حضور در کانال تلگرامی این گروه فعالیت خودشان را آغاز کنند. افراد باید با حضور در ربات این گروه تلگرامی، پوستر خود را ساخته و با هشتگ «#شادباشیم» در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام این گروه را حمایت و تبلیغ کنند. 

اهداف راه‌اندازی این گروه در چهار مورد شامل تهیه جهیزیه برای زوج‌های جوان بی‌بضاعت، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم، حمایت از بیماران خاص و میزبانی از زایر اولی‌های حرم حضرت فاطمه معصومه(س) و حرم امام رضا(ع) است.

علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر و حضور در این گروه می‌توانند به نشانی اینترنتی‌ www.shadbashim.com مراجعه کنند.


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۶/۰۵/۱۱ - ۱۴:۵۰
0
0
حمایت از افراد نیازمند اقدامی خوب و ارزشمند در جامعه است و باید مورد توجه قرار گیرد
captcha