کد خبر: 3626423
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱
منتظری:

پیروان واقعی در راه اهل بیت(ع)حاضرند جان خود را تقدیم کنند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان انار در جلسه ستاد نماز جمعه گفت: پیروان واقعی در راه اهل بیت(ع) حاضرند جان خود را تقدیم کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام منتظری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان انار امروز پنج‌شنبه، 12 مرداد در جلسه ستاد نماز جمعه انار با تبریک دهه کرامت گفت: با توجه به آیات و روایاتی که امام صادق(ع) در راستای شناخت
شیعیان فرموده‌اند؛ متوجه می‌شویم که یکی از ویژگی‌های انسان مؤمن شاد بودن در شادی و اندوهگین بودن در زمان حزن و غم اهل بیت(ع) است.
وی با اشاره به اینکه پیروان واقعی در راه اهل بیت(ع)حاضرند جان خود را تقدیم کنند افزود: شهیدان مدافع حرم و ایثارگران و جانبازان، نمونه این شیعیان واقعی هستند که در راه دفاع از اسلام و حرم اهلبیت(ع) جان خودرا فدا کردند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی انار بیان کرد: برنامه‌ها و مراسم‌هایی که در دهه کرامت برگزار می‌شود باید سبک زندگی و فرهنگ اهل بیت(ع) را ترویج کند و در این ایام، سبک زندگی خودمان را به سبک زندگی اهل بیت(ع) نزدیک کنیم.
منبع: سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان
captcha