به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز، شنبه، 14 مرداه در مراسم تحلیف رئیس جمهور، ضمن خوشآمدگویی به مهمانان خارجی و داخلی مجلس گفت: امروز سالروز قیام مردم ایران برای استقرار نظام مشروطه در پیش از 110 سال قبل است؛ طی این مدت ملت ایران با همه دشمنی هایی که قدرت های بزرگ اعمال کردند و نظام مشروطه نتوانست به معنای واقعی پیاده شود اما ملت ایران از پای ننشست تا با برپایی انقلاب اسلامی به هدف خود نائل آمد.
وی همچنین اظهار کرد: دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور چشمگیر ملت با بیش از 42 میلیون نفر، نمایانگر آن است که در نظام جمهوری اسلامی مردمسالاری، اصل بی بدیل در حکمرانی است.
رئیس مجلس با اشاره به برگزاری 36 انتخابات در طول تاریخ جمهوری اسلامی ایران گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب، ملت ایران در 36 انتخابات شرکت کردند که اولین انتخابات مربوط به انتخاب نظام جمهوری اسلامی بود که 98 درصد «آری» گفتند؛ بعد انتخابات خبرنگان اول و بعد مربوط به تأیید قانون اساسی و پس از 10 سال برای بازنگری در قانون اساسی پای صندوق های رأی آمدند و تاکنون 12 انتخابات ریاست جمهوری و 10 انتخابات نمایندگان ملت در مجلس شورای اسلامی و 5 انتخابات برای خبرگان و 5 انتخابات برای شوراهای اسلامی نشاندهنده عمق مردم سالاری دینی در کشور ماست.
وی تاکید کرد: شرکت بیش از 72 درصدی مردم در انتخابات اخیر تعلق خاطر جدی ملت به نظام اسلامی و دخالت در سرنوشت خویش را نشان می دهد که از دوراندیشی پیشوای ملت ایران حضرت امانم خمینی(ره) حکایت دارد که با تدبیر خود از استبداد در کشور جلوگیری و راه را برای چرخش نیروها فراهم کرد.
وی با اشاره به وضعیت منطقه گفت: در فضای آشفته منطقه خوشبختانه ایران از امنیت بسیار خوبی برخوردار است و تلاش های ارزشمند ملت در مبارزه با تروریسم امنیت بهتری را برای منطقه در سال های آتی نوید می دهد.
لاریجانی افزود: از طرفی راهنمایی های رهبر معظم انقلاب در پویایی اقتصادی و همچنین همکاری و هماهنگی سه قوه در کشور زمینه های مساعدی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی فراهم کرده است.
وی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی از هر گونه اهتمام دولت در این جهت و رفع موانع تولید و همچنین توسعه سرمایه گذاری های داخلی و خارجی و توسعه صادرات حمایت خواهد کرد و امیدوار است دولت آینده در مواجهه با چالش های اصلی کشور ممهز و با نگاه واقع بینانه به حل آنان بپردازد و رویکرد توسعه ای در همه بخش ها حتی در سیاست خارجی تبلور عینی یابد.
رئیس قوه مقننه ادامه داد: مجلس شورای اسلامی در چارچوب وظایف قانونی خود هم در این امور مساعدت لازم را می کند و هم نظارت خواهد کرد که اقدامات دولت در چارچوب قوانین، مخصوصاً قانون برنامه ششم توسعه سامان یابد.