کد خبر: 3627253
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵

2 اثر تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد ثبت ملی شد

گروه اجتماعی: معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: دو اثر قلعه دیشموک در شهرستان کهگیلویه و قلعه عزیزی در شهرستان بویراحمد مربوط به دوره قاجاریه ثبت ملی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، مسعود شفیعی، معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد امروز، 15 مردادماه با بیان اینکه این استان دارای آثار تاریخی فراوانی است، اظهار کرد: با همکاری کارشناسان میراث فرهنگی توانستیم دو اثر قلعه دیشموک در شهرستان کهگیلویه و قلعه عزیزی در شهرستان بویراحمد مربوط به دوره قاجاریه را در فهرست آثار ملی ثبت کنیم.
وی با اشاره به اینکه 693 اثر غیرمنقول ثبت شده ملی در کهگیلویه و بویراحمد داریم، اظهار کرد: این آثار شامل تپه‌های تاریخی، حمام‌های تاریخی، محوطه‌های تاریخی و گورستان‌های تاریخی هستند.
معاون میراث فرهنگی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به آثار معنوی ثبت شده ملی در استان، تصریح کرد: بیش از 51 اثر معنوی ثبت شده ملی نیز در استان وجود دارد.
شفیعی ابراز کرد: آثار طبیعی درخت سرو لار در شهرستان باشت و آبشار کمر دوغ در شهرستان کهگیلویه نیز به عنوان دو اثر طبیعی در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
وی با بیان اینکه برخی از آثار تاریخی در کهگیلویه و بویراحمد قابلیت ثبت جهانی دارند، یادآور شد: پیشنهاد ثبت جهانی بافت تاریخی دهدشت را با نظر کارشناسان حوزه میراث فرهنگی استان به سازمان میراث فرهنگی کشور ارائه کردیم که امیدواریم در آینده شاهد ثبت جهانی این شهر تاریخی در استان باشیم.
captcha