کد خبر: 3627866
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۹

تاکید رئیس مجمع نمایندگان ایلام بر تامین بودجه‌ جهاددانشگاهی

گروه اجتماعی: نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید فارغ از همه وابستگی‌ها و جناح بندی‌های سیاسی که وجود دارد امکاناتی را از لحاظ مادی و تامین بودجه لازم برای جهاددانشگاهی فراهم کنیم تا این نهاد دامنه تحقیقات خود را برای دانش و علوم نوین وسیع‌تر کند.

سلام امینی، نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از ایلام اظهار کرد: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با هدف ایجاد نظم و ساختاری نوین در تمام ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و علمی شکل گرفت و جهاد دانشگاهی نیز به دنبال آرمان‌ها و اهداف بزرگ بنیان‌گذار انقلاب اسلامی که همواره به دنبال پایه‌گذاری حرکت‌های جدید ونو بود، تأسیس شد.
وی با اشاره به اینکه فعالیت‌های جهادگران مایه‌ی افتخار است، افزود: ما باید فارغ از همه وابستگی‌ها و جناح بندی‌های سیاسی که وجود دارد امکاناتی را از لحاظ مادی و تامین بودجه لازم برای جهاددانشگاهی فراهم کنیم تا این نهاد دامنه تحقیقات خود را برای دانش و علوم نوین وسیع‌تر کند و این توسعه باید طوری باشد که همه افرادی که توانمندی دارند از این امکانات استفاده کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس عنوان کرد: جهاددانشگاهی در شرایط کنونی جامعه، باید افراد نخبه را در کنار یکدیگر جمع کند و فکر کردن و اندیشیدن را در بین جامعه رشد دهد تا شاهد پیشرفت و توسعه جامعه باشیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان افزود: جهاددانشگاهی باید با شناسایی اینکه ایلام چه ظرفیت‌ها و چه صنایعی در اختیار دارد، به دانشگاه برنامه دهد تا آنها محتوای درسی خود را عمیق‌تر کنند و در جهت مهارت اندوزی و کارآموزی اقدام کنند.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه امروز اشتغال یکی از مسائل مهم کشور و استان است، گفت: جهاددانشگاهی با توجه به ظرفیت‌هایی که در اختیار دارد، می‌تواند در این زمینه آسیب شناسی کند که چرا رشته‌های موجود در دانشگاه‌ها نتوانسته منجر به ایجاد اشتغال شود و نتیجه این آسیب شناسی‌ها را برای حل معضل بیکاری به کار گیرد.
امینی با اشاره به دامنه گسترده فعالیت‌های جهاددانشگاهی در سال‌های اخیر، تصریح کرد: این نهاد در بسیاری از اقداماتی که انجام داده، موفق و مثمر ثمر بوده است.
وی یکی از مهمترین زمینه‌های فعالیت جهاددانشگاهی را عملیاتی کردن علم و دانش عنوان کرد و افزود: در کشور بین مراکز دانشگاهی و بازارهای مختلف از جمله صنعت، معدن، کشاورزی و... خلاء داریم که جهاددانشگاهی توانسته به پر کردن این خلاء کمک کند.
captcha