کد خبر: 3628454
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷

آمادگی آستان مقدس امامزاده حسین(ع) طبس برای برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل آستان حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس گفت: در برنامه تدوین شده در مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم، مسئولیت کمیته اسکان و پذیرائی به عهده آستان مبارک گذاشته شده است و این آستان آمادگی کامل برای برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف را دارد.

حمزه سپهریان مدیرعامل آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی با اشاره به نقش آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس در برگزاری چهلمین دوره مسابقات استانی قرآنی اوقاف در این شهرستان اظهار کرد: در برنامه تدوین شده در مرحله استانی چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم، مسئولیت کمیته اسکان و پذیرائی به عهده آستان مبارک گذاشته شده است.

وی اظهار کرد: هفت باب سوئیت مجهز جهت اسکان مدیرکل و معاونین اداره اوقاف استان خراسان‌جنوبی، رؤسا و کارشناسان اوقاف استان و داوران مسابقات و 54 باب اتاق جهت استقرار متسابقین برادر و خواهر پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس بیان کرد: مراسم افتتاحیه، اختتامیه و برگزاری مسابقات برادران در رواق حضرت امام خمینی(ره) حرم مطهر و تالار همایش‌های میقات‌الرضا جهت برگزاری مسابقات خواهران در نظر گرفته شده تا با مشارکت و همدلی مسؤولین شهرستان و اعضاء کمیته‌ها مسابقات در شأن قرآن کریم برگزار شود.

سپهریان ادامه داد: با عنایت به هماهنگی و همدلی مسؤولین ادارات مختلف و کمیته‌های پیش‌بینی شده در برنامه، تلاش خواهد شد مسابقات در سطح بالا برگزار و کیفیت برگزاری مسابقات قرآنی، نسبت به سال قبل از آن بهبود یابد.

وی ادامه داد: امروز پس از 1400 سال از رسالت پیامبر اسلام که قرآن بر پیامبر گرامی اسلام(ص) نازل شد، این کتاب بهترین دانشمند و اندیشمند و همچنین جامع‌ترین کتاب الهی است که همه معارف کتاب‌های آسمانی پیش را در بردارد.

مدیرعامل آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس گفت: برگزاری مسابقات قرآن کریم در جوار بارگاه منور حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) که منتسب به اهل بیت(ع) می‌باشند را به فال نیک می‌گیریم که امید است بازتاب خوبی در سطح جامعه داشته باشد.

وی یادآور شد: ترویج و گسترش فرهنگ قرآن و فعالیت‌های قرآنی از اهداف مهم در آستان قدس رضوی و همچنین در آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) می‌باشد و در جهت توسعه فعالیت‌های قرآنی در جامعه، در کنار اداره اوقاف و امور خیریه خواهیم بود.

captcha