وی ادامه داد: حضور فردی همچون قاسم جیگرکی با سوابق بد اجتماعی در تکیه عزاداران حسینی موجب میشود تا عزاداران نسبت به این حضور شکایت کرده و هیئت امنای حسینیه را مجاب کنند تا عذر قاسم را بخواهند؛ قاسم جیگرکی نیز به سبب ارادتی که به ساحت سیدالشهداء(ع) دارد در حسینیه حضور پیدا نمیکند و به شکلی انفرادی در سردابه خانه خود و با استفاده از علمی که خود آن را ساخته است به عزاداری و خلوت با حضرت امام حسین(ع) میپردازد.
جانفدا تصریح کرد: این روال ادامه مییابد تا اینکه صبح عاشورا، رئیس هیئت امنا در خواب، رؤیایی عجیب میبیند مبنی بر اینکه امام حسین(ع) بر سر در حسینیه ایستاده است و هرچه او و سایر گردانندگان هیئت اصرار میکنند که سیدالشهداء(ع) وارد حسینیه شود، ایشان از این کار امتناع میکنند؛ مسئولان هیئت به ایشان میگویند که اینجا خانه شماست پس چرا وارد نمیشوید؟ که امام حسین(ع) در جواب میگویند که اگر اینجا خانه من است پس چرا میهمانان خانه مرا شما انتخاب میکنید؟ شما شخصی به نام قاسم جیگرکی را که میهمان مجلس عزای من بود را از خود راندهاید و تا از او حلالیت نطلبیده و او را به حسینیه دعوت نکنید من پای در این مجلس عزا نمیگذارم.
این کارگردان تئاتر افزود: رئیس هیئت امنای حسینیه از خواب بیدار میشود و چیزی را که در خواب دیده برای اطرافیان تعریف میکند و آنها طبق خواسته سیدالشهداء(ع) برای کسب حلالیت به در خانه قاسم جیگرکی میروند اما در کمال تعجب با پیکر بیجان او در سردابه خانهاش مواجه میشوند.
وی ادامه داد: دسته عزاداری هیئت در روز عاشورا حال و هوای دیگری پیدا میکند و عزاداران علاوه بر اینکه در عزای شهادت امام حسین(ع) و یاران باوفایش به سر و سینه میزنند، در حالیکه علمی را که قاسم همیشه حمل آن را به عهده داشت در پیشانی دسته به راه انداختهاند، تابوت حامل جسد قاسم را نیز در ظهر عاشورا تشییع میکنند.
جانفدا که این روزها براساس موافقت ضمنی با تولیت آستان قدس رضوی، در تدارک سلسله برنامههای مقتلخوانی محرم برای اجرا در ایام عزاداری سیدالشهداء(ع) است در پایان گفت: در صورت فراهم آمدن شرایط در نظر دارم تا «دلبسته» که پیشتر در جشنواره نمایشی«ما رأیت الا جمیلا» برگزیده بازیگری و کاندیدای رشته نویسندگی و کارگردانی شده بود را در ایام محرم در مشهد به اجرای عمومی درآورم.