به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، سرهنگ علی اعتمادی در جمع خبرنگاران اظهارکرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۹ فقره پرونده در فضای مجازی استان تشکیل شده که ۱۲۹ فقره آن کشف شده است.
وی ادامه داد: بیشترین جرائم اینترنتی در استان مربوط به برداشت های غیرمجاز اینترنتی، کلاهبرداری و جرائم اخلاقی و هتک حرمت است.
اعتمادی عنوان کرد: تاکنون ۸۸ نفر در رابطه با جرائم فضای مجازی استان دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند که ۱۹ نفر از آنان زن بودند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون شناسایی چهار هکر در فضای سایبری استان اتفاق افتاده که این مهم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.
اعتمادی یادآورشد: در راستای کاهش جرائم فضای مجازی، کارگاه های آموزشی در سطح مدارس و دانشگاه ها برپا شده است.