کد خبر: 3630723
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۵

دانشگاه پیام نور لنده خانه به دوش است

گروه فرهنگی: به دنبال روند توسعه شهرستان لنده و پذیرش دانشجو و افزایش جمعیت از سال ۹۰ تاکنون دانشگاه پیام نور شهرستان لنده افتتاح شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، طیبه برزیان نوشت: این دانشگاه برای رفاه حال شهروندان لنده و دانشجویانی که از لحاظ اقتصادی هزینه ایاب و ذهاب به بیرون از شهرستان را نداشتند و همچنین جذب دانشجویان و بالا بردن سطح فرهنگ، سواد و علم در این شهرستان راه‌اندازی شده است.
دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان لنده از سال ۹۰ تاکنون که قریب به ۶ سال می‌گذرد با مشکلات زیادی از جمله نبود فضای آموزشی مناسب برای درس خواندن روبه رو بودند و طی این ۶ سال دانشجویان زیادی فارغ التحصیل شدند و از سال ۹۴ ادامه کار ساختمان در حال ساخت دانشگاه پیام نور رها شده است.
دانشگاه پیام نور شهرستان لنده شامل پنج رشته حسابداری، فقه مبانی حقوق، مشاوره، روانشناسی و مدیریت بازرگانی است.
دانشجویان این شهرستان هر ترم با مشکل فضای فیزیکی و نبود مکان روبه رو هستند حال خبرنگار ایسنا به سراغ دانشجویان این دانشگاه رفته است تا از وضعیت آنها گزارشی تهیه کند.
توران فولادی،  دانشجوی رشته مدیریت به خبرنگار ایسنا گفت: طی این چندسالی که به عنوان دانشجوی پیام نور در شهرم مشغول به تحصیل هستم هر ترم صندلی به دوش از کلاسی به کلاس دیگر یا از مدرسه‌ای به مدرس‌ ای دیگر نقل مکان می‌کردیم.
وی افزود: ما برای علم و آگاهی به دانشگاه آمده‌ایم و همچنین ایجاد برقراری تعامل مطلوب با دانشجویان و اساتید و بهره‌گیری از مشارکت فعال در دانشگاه اما متاسفانه هیچ کدام از این موارد محقق نشد.
فولادی بیان کرد: برگزاری کلاس‌ها در تمامی شیفت صبح و آمدن به موقع برای ما امکان‌پذیر نیست زیرا ما از روستا به شهرستان می‌آییم.
همچنین، مریم محمدی، دانشجوی دیگر دانشگاه پیام نور بیان کرد: هر ترم تکلیف مکان دانشگاه ما معین نیست و ترم مهرماه که می‌خواهد شروع شود زمزمه اینکه دانشگاه را می‌خواهند به مدرسه‌ای در روستای ایدنک منتقل کنند، وجود دارد.
وی عنوان کرد: سرویس برای ایاب و ذهاب دانشجو وجود ندارد و از طرفی هزینه ایاب و ذهاب برای دانشجویانی که از اطراف می‌آیند هم زیاد می‌شود‌.
محمدی تصریح کرد: رفتن به روستای ایدنک برای تحصیل امنیت دانشجویان دختر را در ساعاتی که هوا تاریک می‌شود به خطر می‌اندازد‌.
بنابراین گزارش، همچنین، ایمان شمشیری، دانشجوی دیگر دانشگاه پیام نور شهرستان لنده به خبرنگار ایسنا گفت: ما از روستا به شهرستان می‌آییم و از لحاظ اقتصادی هزینه سنگین بر روی دوش خانواده‌هایمان وجود دارد.
وی عنوان کرد: فضای دانشگاه پیام نور لنده اصلا فضای دانشگاهی نداشته بلکه تنها یک فضای مدرسه‌ای بوده است.
شمشیری از مسئولان درخواست کمک و همکاری کرده است که دانشجویان دختر و پسر این شهرستان بتوانند به راحتی و بدون دغدغه به تحصیل ادامه دهند و مجبور به ترک تحصیل نشوند.
طاهره برزیان به خبرنگار ایسنا گفت: به عنوان دانشجو پیام نور لنده در این چند سال بعلت نبود مکان ثابتی، نبود وسایل سرمایشی و گرمایشی، نبود فضای‌ سبز در محوطه و نبود کتابخانه در محیط هیچ ذوق و شوقی برای تحصیلم نداشته‌ام و همین طور حتی از لحاظ علمی آنطور که باید و شاید نبود به امید آنکه زمانی به گوش مسئولان برسد و بتوانند کاری انجام دهند.
همچنین، داراب طیبی، ریئس دانشگاه پیام نور شهرستان لنده در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: ساختمان دانشگاه پیام نور شهرستان لنده از سال ۹۰ افتتاح و کلنگ‌زنی شده که به علت کمبود اعتبارات از سال ۹۴ تاکنون با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی رها شده است.
وی بیان کرد: اداره آموزش و پرورش شهرستان لنده طی این چندسال با اختصاص دادن مدارس خود به دانشجویان همکاری خوبی کرده است اما به علت کمبود فضای فیزیکی و بعضی از مدارس شهرستان به ترمیم نیاز دارد با کمبود فضای فیزیکی رو به رو هستند.
ریئس دانشگاه پیام نور شهرستان لنده بیان کرد: با اعتبار ۲۰۰ میلیون ساختمان نیمه کاره دانشگاه پیام نور شهرستان لنده که با پیشرفت ۷۰ درصدفضای فیزیکی رها شده به اتمام می‌رسد.
طیبی خاطرنشان کرد: زمانی که من به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان انتخاب شده‌ام تنها دو رشته وجود داشت اما اکنون 5 رشته برای تحصیل دانشجویان وجود دارد.
وی ابراز کرد: ۳۲۰ دانشجوی دختر و پسر در شهرستان وجود دارد که در پنچ رشته مدیریت بازرگانی، حسابداری، مشاوره، روانشناسی و فقه مبانی حقوق تحصیل می‌کنند.
رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان لنده از مسئولان درخواست توجه و همکاری کرده است، ضمن اینکه مشکل فضای فیزیکی با همکاری فرمانداری و آموزش و پرورش به‌طور موقت قابل حل است.
captcha