کد خبر: 3633788
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۵

اجرای طرح «میز خدمت» در مساجد محروم البرز

گروه فرهنگی: رئیس بسیج رسانه البرز گفت: بسیج رسانه البرز با همکاری و مشارکت بسیج هنرمندان البرز برنامه‌ای تحت عنوان «میز خدمت» در مساجد محروم استان اجرایی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، ابراهیم نوروزی‌فر، رئیس بسیج رسانه البرز یکم شهریور در جلسه هم‌اندیشی مسئولین بسیج رسانه و هنرمندان که در محل جلسات بسیج رسانه البرز برگزار شد اظهار کرد: دو طرف بر اهمیت تلاش در عرصه فرهنگ که یک امر بسیار مهم است، باید کوشا باشند.
وی ضمن ابراز خرسندی از رابطه صمیمانه این دو سازمان، بر افزایش این رابطه در آینده تاکید کرد و افزود: بسیج هنرمندان و بسیج رسانه در واقع هدفشان یکی است اما مأموریت آن‌ها مجزا است.
این مسئول گفت: برگزاری جشنواره‌ها و برنامه‌های متعدد از نقاط قوت تعامل و همکاری بسیج هنرمندان و بسیج رسانه است و این دو نهاد مقدس با نگاه عمیق به منویات رهبری معظم انقلاب اسلامی و پیاده کردن آن از طریق هنرمندان بسیجی و اصحاب رسانه می‌توانند در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی گام بردارند.
همچنین در این دیدار لی امیرکمالی، مسئول سازمان بسیج هنرمندان استان البرز با بیان اینکه رسانه‌ها نقش موثری در راستای استقرار فرهنگ مقاومت و ایستادگی دارند، افزود: از رسانه‌ها توقع می‌رود فرهنگ مقاومت در برابر ظلم را ترویج دهند.
وی با بیان اینکه ماموریت سازمان بسیج هنرمندان ممانعت از ترفندها و رخنه دشمن با استفاده از نعمت خدادادی هنر در فرهنگ است، افزود: امروز یکی از خدمات مهمی که جامعه هنرمندان در راستای تعالی نظام اسلامی می‌تواند انجام دهد، روشنگری و شناساندن ارزش‌های دینی و انسانی در قالب هنر است.
در پایان این نشست مقرر شد به زودی بسیج رسانه البرز با همکاری و مشارکت بسیج هنرمندان البرز برنامه‌ای تحت عنوان میز خدمت در مساجد محروم استان اجرا کند.

captcha