کد خبر: 3635211
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۲

چهارمحال و بختياري و اَبروتزو ايتاليا خواهر خوانده مي‌شوند

استاندار چهارمحال و بختياري گفت: به زودي خواهرخواندگي چهارمحال و بختياري و استان آبروتزو ايتاليا انجام مي‌شود .

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری به نقل از ایسنا – منطقه چهارمحال و بختیاری – به نقل از روابط عمومی استانداری، قاسم سليماني دشتكي در نشست با سرمايه‌گذاران ايتاليايي تأكيد كرد: در جريان سفر تعدادي از سرمايه‌‎گذاران ايتاليايي مقرر شد تا چهارمحال و بختياري و آبروتزو به عنوان خواهر خوانده تلقي شوند.
وي افزود: دو سرمايه‌گذار ايتاليايي كه پيشتر در سمت‌هاي دولتي ايتاليا حضور داشته‌اند، پيگير بررسي خواهر خوانندگي دو استان و حضور سرمايه گذاران ايتاليايي در چهارمحال و بختياري شدند.
سليماني دشتكي تصريح كرد: براساس خواهرخواندگي چهارمحال و بختياري با آبروتزو ايتاليا، توليد كنندگان دو استان مي‌توانند محصولات خود را در قالب نمايشگاه‌هاي مشترك ارائه دهند.
استاندار چهارمحال و بختياري بيان کرد: گسترش روابط ديپلماتيك بين ايتاليا و ايران زمينه سرمايه‌گذاري خارجي از سوي ايتاليايي‌ها در اين استان را فراهم مي‌كند.
وي اضافه كرد: توليد آب معدني، صنايع گردشگري و بسته‌بندي صنايع غذايي در چهارمحال و بختياري از مهم‌ترين خواسته‌هاي سرمايه‌گذاران ايتاليايي براي سرمايه‌گذاري در اين استان است.
سليماني دشتكي خاطرنشان کرد: تمامي مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي چهارمحال و بختياري موظف هستند تا نسبت به همكاري با سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي براي انجام سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف استان همكاري داشته باشند.
 

captcha