کد خبر: 3635520
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۲
حجت‌الاسلام لطفی:

وظیفه ذاتی روحانیت حضور مستمر در بین مردم است

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ایلام با بیان اینکه وظیفه ذاتی روحانیت حضور مستمر در بین مردم است، گفت: حضور روحانیت در مساجد، موجب تقویت برنامه‌ها و محوریت وحدت و رونق مساجد می‌شود .

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدنقی لطفی، امام‌جمعه ایلام امروز در همایش تجلیل از ائمه جماعات مساجد استان، اظهار کرد: کار روحانیت کار تبلیغ و ترویج دین است که این‌یک افتخار بزرگ برای طلاب و روحانیت است .
وی با بیان اینکه مردم با موعظه‌ها و سخنان و تبلیغ روحانیون هدایت می‌شوند اما ما نیز باید خود به‌ آنچه بیان می‌شود باید مقید باشیم، افزود: روحانیت نماد اسلام و تشییع است و این نعمت بزرگی از سوی خداوند متعال و افتخاری بزرگ برای روحانیت است .
امام‌جمعه ایلام اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های روحانیت با پیوند عمیقی با مردم داشته است و مردم هم نسبت به این قشر احترام ویژه‌ای قائل بوده‌اند و باید رفتار، روش، منش، ظاهر و باطن بر اساس معیارهای دینی و اسلامی باشد و در توده روحانیت و این قشر عظیم نیز به همین‌گونه بوده است .
لطفی یادآور شد: روحانیت بعد از گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی محروم‌ترین قشر جامعه است، طلاب و روحانیت ازنظر استفاده از برکات نظام کمترین سهم اما در خدمت به مردم و نظام بالاترین سهم رادارند تا وقتی روحانیت درصحنه هست، پیروزی هم هست .
وی بیان کرد: در انقلاب اسلامی، روحانیت و در رأس آنان امام راحل، انقلاب را رهبری کرد، امام راحل نیز همه ترفندهای دشمنان را شناخت و در برابر همه توطئه‌ها ایستاد و انقلاب اسلامی به پیروزی رسید والان هم بعد از 39 سال از عمر بابرکت انقلاب اسلامی که می‌گذرد بازهم بار سنگین انقلاب بر روی دوش روحانیون با کمترین توقع و بیشترین حضور است .
امام‌جمعه ایلام تصریح کرد: مردم ایران اسلامی نیز در طول این 40 سال همواره در کنار روحانیت بوده‌اند، روحانیت دلسوزترین قشر در جامعه بوده و در 8 سال دفاع مقدس نیز حضور چشم‌گیری داشتند و امروز نیز در دفاع از حرم‌های مطهر و مبارزه با تروریسم نقش مهم و اصلی بر عهده‌دارند .
لطفی بابیان اینکه روحانیت یک کارنامه درخشانی در انقلاب اسلامی دارند، گفت: کار ذاتی روحانیون تبلیغ دین، حضور در بین مردم و برپایی نماز جماعت است، هر مسجدی که روحانی دارد برنامه‌های منظم برگزار می‌کند و اختلافی وجود ندارد و با محوریت روحانیت برنامه‌ها و فعالیت‌های مساجد به‌خوبی برگزار می‌شود .
وی در پایان با تأکید بر اینکه باید برگزاری نماز جماعت برای خودمان یک برنامه معنوی بدانیم، عنوان کرد: برگزاری نماز جماعات در هنگام اذان صبح در مساجد باید موردتوجه ائمه جماعات قرار گیرد و اذان صبح از مساجد پخش شود
captcha