کد خبر: 3635689
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۴

دومین کتاب‌خانه سیار روستایی کانون گیلان راه‌اندازی شد

گروه اجتماعی: دومین کتاب‌خانه سیار روستایی کانون استان گیلان با حضور اسماعیل میرغضنفری، فرماندار رودبار، در بخش رستم آباد این شهرستان گشایش ‌یافت.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، دومین کتاب‌خانه سیار روستایی کانون استان گیلان با حضور اسماعیل میرغضنفری، فرماندار رودبار، در بخش رستم آباد این شهرستان گشایش ‌یافت.

این کتاب‌خانه که به منظور گسترش عدالت اجتماعی و با هدف افزایش گستره‌ی فعالیت‌های کانون راه‌اندازی شد،  به 130 روستا و 110 مدرسه مناطق خورگام، رحمت‌آباد بلوکات و رستم‌آباد شهرستان رودبار خدمات فرهنگی ارایه‌می کند.

بنا براین گزارش، فرماندار رودبار در آیین گشایش این کتاب‌خانه که با اختصاص مبلغ 450 میلیون ریال تهیه و تجهیز شده است، ضمن تبریک هفته دولت و قدردانی از تلاش‌های دست‌اندرکاران راه‌اندازی این کتاب‌‌خانه، به ساعت مطالعه در کشور اشاره و ابراز امیدواری کرد به همت تمامی فعالان حوزه‌ی فرهنگ، سرانه کتاب‌خوانی از دقیقه به ساعت افزایش‌یابد.

اسماعیل میرغضنفری در عین حال افزایش اقبال جامعه از فضا‌های مجازی را یادآور شد و خواستار استفاده درست و هدف‌مند از این فضا‌ها شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری رودبار نیز با قدردانی از تلاش‌های سرپرست و کارکنان کانون در راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی شهرستان گفت: کتاب و مطالعه در آموزه‌های دینی از ارزش والایی برخوردار است و بهره‌گیری از واژه «خواندن» به عنوان نقطه‌ی آغاز نزول قرآن کریم گواهی روشن بر این مدعاست.

علیرضا انصاری هم‌چنین از قرآن کریم به عنوان معجزه‌ی رسول گرامی اسلام(ص) یاد کرد و نگاه ویژه دین مبین اسلام به کتاب را بیانگر جایگاه ارزش‌مند مطالعه و علم آموزی دانست.

تبیین اهمیت  کشف و پرورش استعداد‌های کودکان و نوجوانان از دیگر محور‌های سخنان انصاری بود و وی با بیان این‌که ارتقای فرهنگ مطالعه نیازمند همدلی است، تصریح‌کرد: چنان‌چه بخواهیم جامعه را به سوی پیشرفت و کمال هدایت‌کنیم، می بایست از کتاب‌خانه‌ها شروع کرده و با خانواده‌ها همراه‌شویم.

او در عین حال  جایگاه کودک و نوجوان را به عنوان عضو مهم یک خانواده مورد توجه قرارداد و از همراهی مسوولان شهرستان برای گسترش فعالیت‌های کانون، به ویژه راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار پستی برای مناطق لوشان، منجیل و عمارلو در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

در ادامه این آیین که درمرکز فرهنگی هنری رستم آباد صورت‌گرفت، فاطمه انصاری از اعضای ارشد کانون و حایز رتبه هجده کنکور سراسری در رشته علوم اسلامی، به نقش مربیان و فعالیت‌های کتاب‌محورکانون در رشد و ارتقای خود اشاره و از کودکان و نوجوانان برای حضور در کانون دعوت‌کرد.

شعرخوانی عضو کودک کانون رودبار، نمایش کلیپ فعالیت‌های کتاب‌خانه سیار روستایی، هنرنمایی گروه سرود کانون و هم‌چنین اجرای نمایش آیینی و تجلیل از فرماندار شهرستان رودبار به پاس نگاه ویژه به فعالیت‌های کودک و نوجوان محور از دیگر برنامه‌های این آیین بود.

گفتنی است نخستین کتاب‌خانه سیار روستایی کانون استان در منطق روستایی شهرستان آستارا به کودکان و نوجوانانی که به مراکز ثابت کانون پرورش فکری دسترسی ندارند، خدمات فرهنگی ارایه‌می دهد.

captcha