کد خبر: 3635771
تاریخ انتشار : ۰۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۶

علم والای امام باقر(ع) از ویژگی‌های آن حضرت است

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه عنبرآباد گفت: علم والا و اهل عمل بودن امام باقر(ع) از شاخصه‌های رفتاری آن حضرت به‌شمار می‌آید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمود بهروزه، مدیر حوزه علمیه عنبرآباد شب دوشنبه، 6 شهریور در مجلس عزاداری شهادت امام باقر(ع) در مهدیه و مسجد فاطمه‌الزهرا (س) عنبرآباد با بیان فضایلی از ایشان گفت: علم والا و اهل عمل بودن امام باقر(ع) از شاخصه‌های رفتاری آن حضرت به‌شمار می‌آید.
وی طی روایتی زیبا از حضرت افزود: حضرت باقرالعلوم(ع) فرمودند، «دو زبانه نباشید چون این افراد بدترین افرادند» کسانی که در برابر برادرشان او را ستایش می‌کنند و پشت سر او وی را می‌خورند این خوردن با عنایت به آیه قرآن غیبت کردن و ظن و گمان‌های گناه‌آلوده پشت سر دیگران و تجسس در کار ایشان است.
مدیر حوزه علمیه عنبرآباد با بیان اینکه اگر سبک زندگی‌ها قرآنی شود همه بندگان عبادالرحمن می‌شوند و آنگاه حسادت‌ها و کینه‌ها از بین می‌رود، بیان کرد: مسیر قرآن و اهل بیت از هم جداشدنی نیست و طبق فرمایش حضرت آیت‌الله حق شناس(ره) «مبارزه با نفس از مبارزه با شیطان بدتر است».
حجت‌الاسلام بهروزه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های مبارزه با شیطان صدا زدن خداوند متعال و درددل کردن با او در سحرگاهان است و این اثرات شیرینی برای شخص دارد، اظهارکرد: امام باقر(ع) اوج بندگی را به ظهور رسانده و این در مناجات شبانه ایشان مشهود است.
وی با بیان اینکه نباید در جامعه غیرت دینی از بین برود، تأکید کرد: شهدایی چون شهید محمود کاوه و شهید حججی با خون خود غیرت خویش در مورد حفظ دین را ثابت کردند.
منبع: روابط عمومی حوزه علمیه عنبرآباد
captcha