به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، فیاض در مراسم آغاز بکار مطالعات ژئوفیزیک هوایی در پهنه زمین شناسی خراسان شمالی در بجنورد گفت: قبل از دولت یازدهم میزان فعالیت ژئوفیزیک هوایی در کشور 180 هزار کیلومتر بود این درحالیست که این مساحت طی چهار سال اخیر بیش از یک هزار کیلومتر بوده است.
وی افزود: این میزان حدود 2.5 برابر بوده که می توان گفت در این زمینه در کشور یک جهش به وجود آمده است.
فیاض ادامه داد: مطالعات ژئوفیزیک هوایی کمک می کند تا هر چه سریع تر امکانات معدنی کشور شناسایی شود.
به گفته وی از 9 پهنه اصلی زمین شناسی دو پهنه در خراسان شمالی قرار دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: البته مطالعات ژئوفیزیک هوایی، مطالعات اولیه هستند که بعد از آن باید به امر اکتشاف، استخراج، فرآوری و اقتصادی کردن بپردازیم.
وی اظهار کرد: نفت به عنوان ثروت فعلی کشور محسوب می شود و نزدیک به 110 سال است که از آن بهره برداری می شود این درحالیست که می توان به بخش معدنی کشور برای کسب ثروت اتکاء کرد اما در حال حاضر ما در بخش معدن فاصله خیلی زیادی با مطلوب داریم.
فیاض تصریح کرد: اگر پتانسیل های کشورمان در حوزه معدن از حوزه نفت بیشتر نباشد کمتر از آن نیست.