کد خبر: 3636676
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۳

امسال 300 هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در کشور پرداخت می‌شود

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات حمایت از صنایع این وزارتخانه گفت: امسال 300 هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح رونق تولید، به واحدهای تولیدی در کشور پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری به نقل از ایرنا، بهروز ریاحی امروز هشت شهریور در جمع خبرنگاران در شهرکرد اظهار کرد: 100 هزار میلیارد ریال از این تسهیلات برای تجهیز و نوسازی واحدهای تولیدی و مابقی برای صنایع کوچک و متوسط پرداخت می شود.
به گفته وی، امسال 2 هزار و 500 طرح تولیدی بالای 60 درصد در کشور با دریافت تسهیلات تکمیل و به بهره برداری می رسد.
ریاحی ادامه داد: سال گذشته یکهزار و 600 طرح تولیدی بالای 60 درصد با دریافت تسهیلات اقتصاد مقاومتی تکمیل و بهره برداری شد که 68 هزار شغل در کشور ایجاد شد.
رئیس هیات حمایت از صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سال گذشته 35 طرح ملی در بخش های فولاد، پتروشیمی و صنایع پائین دستی آن و صنعت خودروسازی در کشور تکمیل و بهره برداری شد.
ریاحی افزود: مطابق برنامه ریزی های انجام شده باید سال گذشته 160 هزار میلیارد ریال منابع بانکی برای رونق، تکمیل و راه اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور جذب می شد که با تلاش های انجام شده و همکاری بانکهای عامل 240 هزار میلیارد ریال جذب و به 19 هزار واحد پرداخت شد.
به گفته وی، از میزان تسهیلات جذب شده 40 هزار میلیارد ریال به واحدهای صنعتی فعال در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و تکمیلی پرداخت شد.
ریاحی اظهار کرد: در طول دولت یازدهم 486 هزار کیلومتر از خطوط مرزی و طولی کشور، طرح مطالعات هوایی و ژئوفیزیک معدنی انجام شد.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات حمایت از صنایع این وزارتخانه گفت: سرانه اشتغال در بخش تولید 2 میلیارد و 390 میلیون ریال است.
بنابراین گزارش، همزمان با آخرین روز از هفته دولت 16 طرح تولیدی صنعت و معدن با حضور مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در چهارمحال و بختیاری بهره برداری و افتتاح شد.
یکهزار و 127 واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد.


captcha