گودرزی رئیس بسیج دانشجویی کشور، در حاشیه افتتاح چند واحد مسکونی زلزله زده که توسط دانشجویان در قالب اردوهای جهادی در شهرستان بجنورد ساخته شده بود در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانشمالی، گفت: 40 هزار دانشجو در قالب 300 گروه به مناطق مختلف کشور اعزام شده اند.
وی افزود: این دانشجویان فعالیت های عمرانی همچون ساخت منزل، مدرسه، سرویس بهداشتی و حمام، مساجد و غسال خانه را در دستور کار دارند.
گودرزی ادامه داد: فعالیت های فرهنگی و همچنین فعالیت های اجتماعی به خصوص در مناطق حواشی شهرها از دیگر اقداماتی است که توسط این دانشجویان انجام می شود.
وی با بیان اینکه تعداد دانشجویان ثبت نام کننده برای اعزام به اردوهای جهادی روز به روز در حال افزایش است، اظهار کرد: به همین دلیل ناچار به قرعه کشی برای اعزام افراد شده ایم.
رئیس بسیج دانشجویی کشور تصریح کرد: به دنبال آن هستیم تا برگزاری اردوهای جهادی و خدمات رسانی به افراد محروم جامعه مستمر باشد و فقط در سه ماه تابستان صورت نگیرد.
وی برگزاری کارگاه های اقتصاد مقاومتی را از دیگر برنامه های اردوهای جهادی بیان کرد و توضیح داد: به دنبال آن هستیم تا فرهنگ سازی به شکلی صورت گیرد تا مردم از پتانسیل های موجود در منطقه بهره اقتصادی را داشته باشند.
گودرزی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی ها به گونه ای بوده است کارهایی که توسط دانشجویان اردوهای جهادی برگزار می شود نسبت به گذشته متنوع تر شده است.
وی در پاسخ به این سوال که منابع درآمدی برای انجام اردوهای جهادی از چه بخش هایی تامین می شوند، توضیح داد: طی سال گذشته توانستیم قسمتی از کمک های مالی را از طریق بنیاد برکت تامین کنیم.
به گفته رئیس بسیج دانشجویی کشور کمیته امداد، بنیاد مسکن و سپاه از دیگر مواردی هستند که برگزاری این اردوها را پشتیبانی مالی می کنند.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر اخیرا با بنیاد مستضعفان نیز نیز مذاکراتی برای پشتیبانی مالی انجام شده اما هنوز عملیاتی نشده است.
گودرزی خاطرنشان کرد: مجموعه های دولتی نیز کمک های حداقلی برای تامین منابع مالی دارند اما انتظار بیش از آن است.
وی در ادامه گفت: بانک اطلاعاتی از محرومیت های مناطق مختلف کشور تهیه شده و به خوبی می دانیم که هر منطقه از کشور از چه محرومیت هایی رنج می برند و باید برای رفع آن ها تلاش کرد.
وی همچنین تاکید کرد: مسئولان از فرصت اردوهای جهادی برای خدمات رسانی به محرومان جامعه استفاده و از دانشجویان اعزام شده به اردوهای جهادی حمایت کنند.