کد خبر: 3639875
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۸

اعتبار تخصیص یافته 130 میلیون تومانی برای مساجد شهرستان رشت

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت اعتبار تخصیص یافته برای مساجد شهرستان رشت را 130 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این میزان اعتبار برای شهرستان رشت بسیار ناچیز، اما در عین حال مشکل گشا بود.

حجت‌الاسلام صادق دوستار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با بیان اینکه مساجد نقش مهمى در حیات دینى و حتى در شئون اجتماعى، اقتصادى، سیاسى و علمى مسلمانان دارند، اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران از مساجد شکل گرفت و در هشت سال دفاع مقدس مساجد نقش مهمی داشتند.

وی مسجد را مرکز عبادت و اجتماع فرهنگی مسلمانان برشمرد و افزود: برنامه‌هایی که در مسجد اجرا می‌شود باید سازنده، رشد دهنده و آموزنده باشد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت ظرفیت مساجد را در اجرای برنامه‌های اجتماعی مهم دانست و گفت: اهمیت مسجد به‌عنوان یک کانون حساس و مقدس اسلامی، ایجاب می‌کند که همه امور فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در آن تصمیم‌گیری شود.

حجت‌الاسلام دوستار اعتبار تخصیص یافته برای مساجد شهرستان رشت را 130 میلیون تومان اعلام کرد و یادآور شد: این میزان اعتبار برای شهرستان رشت بسیار ناچیز، اما در عین حال مشکل گشا بود.

وی مساجد در حال احداث و تعمیر اساسی را در اولویت دانست و عنوان کرد: پس از بررسی های لازم و بازدیدهای میدانی مساجدی که در اولویت بودندشناسایی و در لیست مساعدت قرار گرفتند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه این شهرستان دارای 600 مسجد است، خاطرنشان کرد: با توجه به کسری اعتبارات تنها توانستیم 52 مسجد را تحت حمایت مالی قرار دهیم.

 

 

 

captcha