گروه فرهنگی: طی احکامی جداگانه از سوی نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی و امام جمعه بیرجند ائمه جمعه موقت بیرجند منصوب شدند.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسانجنوبی، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی، آیتالله سید علیرضا عبادی نماینده ولیفقیه در خراسانجنوبی در احکامی جداگانه حجج الاسلام مختاری و نصیرایی را به عنوان ائمه جمعه موقت بیرجند منصوب کرد.
در متن احکام ائمه جمعه موقت بیرجند آمده است، با عنایت به نقش بیبدیل نمازجمعه و امامت جمعه در هدایت جامعه، بصیرت افزائی، ارتقاء فرهنگ و ارزشهای اسلامی و انسانی، دشمنشناسی، بیدار نگهداشتن مخاطبین و با توجه به شایستگی، توانمندی و جامعیّت حضرتعالی در انجام این مهم جنابعالی را به امامت جمعه موقت بیرجند منصوب و از پروردگار متعال توفیقات روز افزون شما را در خواست دارم.
و از اینکه با همه گرفتاری و مسئولیت خود این پیشنهاد را پذیرفتهاید متشکرم