کد خبر: 3641723
تاریخ انتشار : ۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲

آموزش؛ لازمه موفقيت پلیس افتخاری در انجام ماموريت‌هاست

گروه اجتماعی: فرمانده یگان ویژه استان ایلام آموزش را لازمه موفقيت پلیس افتخاری در انجام ماموريت‌های ناجا برشمرد و گفت: هر چه سطح دانش پلیس‌های افتخاری افزايش يابد، کارآيي و سهولت انجام ماموریت‌های پليس در مقابله با آسيب‌هاي اجتماعي نيز ارتقاء خواهد يافت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، به نقل از کانال خبری پلیس، سرهنگ محمد علیزمانی، فرمانده یگان ویژه استان ایلام امروز در جمع پلیس‌های افتخاری یگان ویژه، امنیت را یک تولید جمعی عنوان کرد و اظهار کرد: بهره‌گیری از توان و ظرفیت افراد جامعه ضامن ثبات امنیت در سطح جامعه است و هرچه مشارکت مردم در ایجاد امنیت بیشتر باشد ما شاهد احساس امنیت بیشتر در جامعه خواهیم بود .
وی با اشاره به اینکه کارکنان پلیس افتخاری بعنوان نهادی مردمی در ناجا در توسعه خدمت‌رسانی هستند، افزود: این نهاد مردمی نیازمند برنامه‌ريزي دقيق‌ در اجراي ماموريت‌ها است .
فرمانده یگان ویژه استان ایلام رويکرد جامعه محوري پليس را نوعي استراتژي در نیروی انتظامی برشمرد و بيان کرد: سازمان پليس به عنوان سازماني که مسئوليت سنگيني در حوزه برقراري نظم عمومي و امنيت اجتماعي بر عهده دارد و بيش از هر سازمان و نهاد ديگري نيازمند توجه به رويکرد جامعه محوري است .
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه پلیس در اجرای قانون و برقراری نظم و امنیت اقتدار لازم را اعمال می کند، عنوان: اقتدار توأم با رأفت و رعایت اعتدال رمز موفقیت پلیس است .
علیزمانی با بيان اينكه ارتباط مردم با پليس در نظام مقدس جمهوري اسلامي بايد ارتباطي دو‌سويه و قابل اعتماد باشد، تصريح كرد: مردم سرمايه اجتماعي پليس هستند و اخلاق مداري بايد به عنوان يکي از اصول اساسي پلیس‌های افتخاری در برخورد با مردم مد نظر قرار گيرد.
captcha