کد خبر: 3642678
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۵
صاحبی اعلام کرد:

پیش‌بینی صدور 80هزار ویزا در اربعین سال‌جاری در کرمان

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت استان کرمان گفت: امسال صدور ویزای سیستان و بلوچستان با استان کرمان دیده شده و تصور این است که نزدیک به 80هزار صدور ویزا در استان کرمان داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام روح‌الله صاحبی، مدیرکل حج و زیارت استان کرمان دیروز شنبه، 25 شهریور در جلسه ستاد استانی هماهنگی اربعین حسینی با اشاره به اینکه سال گذشته کار صدور ویزا و اعزام زائران اربعین در استان به خوبی انجام شد و رشد چشمگیری نسبت به سال 94 داشتیم، گفت: 80 درصد کار صدور ویزا در سال گذشته از طریق سامانه سماح اتفاق افتاد و نیروها با کار شبانه‌روزی، زمان صدور ویزا از 72 ساعت به 12 ساعت کاهش یافت.
وی با اشاره به اینکه از دوم مهرماه امسال کنسولگری در کرمان فعال می‌شود، تصریح کرد: امسال صدور ویزای سیستان و بلوچستان با استان کرمان دیده شده و تصور این است که نزدیک به 80 هزار صدور ویزا در استان کرمان داشته باشیم.
حجت‌الاسلام صاحبی بیان کرد: 120 دفتر زیارتی استان آماده انجام کار و صدور روادید زائران اربعین هستند و از 20 شهریورماه کار صدور ویزا آغاز شده و هزینه صدور ویزا 40 دلار است.
مدیرکل حج و زیارت استان کرمان با تاکید بر اینکه تاکنون یک هزار و 20 نفر در استان کرمان برای همایش پیاده‌روی اربعین حسینی ثبت نام کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 20 درصدی داشته است، گفت: صدور ویزای انفرادی تراکم کاری را بالا می‌برد و تأکید ما ثبت‌نام به صورت سرگروهی است.
منبع: استانداری کرمان
captcha