کد خبر: 3643123
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۸
آیین تودیع و معارفه استاندار خراسان‌جنوبی؛

از اولویت‌های دولت دوازدهم تا پروژه‌هایی که با نگاه ویژه دولت در خراسان‌جنوبی به بهره‌برداری رسید

گروه اجتماعی: عصر امروز آیین تودیع استاندار پیشین خراسان‌جنوبی و معارفه استاندار جدید با حضور وزیر کشور و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، عصر امروز 26 شهریورماه، که به منظور شرکت در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان‌جنوبی، به بیرجند سفر کرده بود، در بدو ورود در جمع خبرنگاران سخن گفت.

استانداران باید برنامه های دولت را قبول داشته و پیگیری کنند

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که ارزیابی شما برای انتخاب استانداران چیست، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌هایی که داریم و تقاضایی که از سوی برخی از استانداران وجود دارد، دست به جابجایی‌هایی زد‌ ایم، برخی نیز چهار سال تجربه مدیریت در مقام استانداری دارند که جابجایی آن‌ها برایشان باعث کسب تجارب جدید خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه معیارهای ما برای انتخاب استانداران همان معیارهای مدنظر در دولت یازدهم است، افزود: استانداران باید برنامه‌های دولت را قبول داشته باشند و پیگیری کنند.

وزیر کشور ادامه داد: استانداران باید اهل تعامل و همکاری بوده و پتانسیل ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌ها را داشته باشند.

وزیر کشور در ابتدا، با نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی دیدار کرد.

لزوم توجه دولت به روستاهای مرزی خراسان‌جنوبی

آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی در این دیدار گفت: در حال حاضر 500 روستای خراسان‌جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شود و مردم به خصوص مرزداران دچار مشکلات اقتصادی جدی هستند.

وی با بیان اینکه حل مشکلات مادی و معنوی مردم و رسیدن به اهداف نظام مورد انتظار همه از مسئولان است، افزود: امید است استاندار جدید به خبرهای خوشی از پیشرفت‌ها در زوایای مختلف برسد.

نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با بیان اینکه صنایع دستی یکی از موضوعاتی است که در روستاهای مرزی با همکاری دولت باعث ماندگاری مردم استان می‌شود، اظهار کرد: وظیفه مسئولان است که برای حل مشکلات مردم تلاش کنند.

ضرورت تقویت نگاه توسعه‌ای استانداران

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور نیز در این دیدار گفت: تقویت نگاه توسعه‌ای و اخذ تجارب جدید برای و استانداران کشور بسیار حائز اهمیت است.

وی هدف از این دیدار را ابلاغ سلام دکتر روحانی به نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی دانست، افزود: هماهنگی با همه مسئولان، نمایندگان و نماینده ولی فقیه در استان باید وجود داشته باشد و  باید به درستی از تمام ظرفیت‌ها استفاد شود.

وزیر کشور با اشاره به وضعیت کشور در چهار سال گذشته، بیان کرد: اقدامات شایسته‌ای در چهار سال گذشته انجام شده که دولت داوزدهم باید با استفاده از تجربیات دولت قبل عملکرد بهتری داشته باشد.

در ادامه وزیر کشور در مراسم تودیع و معارفه استاندار خراسان‌جنوبی حضور پیدا کرد. در ابتدای این مراسم نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی سخنرانی کرد.

در زمینه جذب سرمایه‌گذار در خراسان‌جنوبی موانعی وجود دارد

حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر، حدود 500 روستا در استان آبرسانی سیار می‌شوند، کشاورزی وضعیت مناسبی ندارد و همین موارد مهاجرت را سبب شده است.

وی افزود: در زمینه جذب سرمایه‌گذار در استان موانعی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به نبود زیرساخت مناسب به خصوص در بحث حمل ونقل، نبود راه‌های مناسب، نبود توجه مناسب در تولید و دوری از مرکز اشاره کرد موانعی است که سد راه سرمایه‌گذاری شده و نیازمند مساعدت است.

نماینده مردم بیرجند و درمیان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازاریابی لازم در خصوص محصولات استان صورت نمی‌گیرد و عملاً حضور کم‌رنگ بازرگانان را در استان شاهد هستیم، یادآور شد: در استان تقریباً جاده دو بانده وجود ندارد و خانواده‌های زیادی را داغدار کرده است.

355 روستا در خراسان‌جنوبی، نیازمند آبرسانی سیار هستند

سیدعلی‌اکبر پرویزی، استاندار پیشین خراسان‌جنوبی نیز در این مراسم به فعالیت یک سال گذشته اشاره کرد و افزود: اورژانس قائن طی چهار ماه تکمیل و 40 تخت اورژانس و دیالیز فعال شد و مرکز رادیوتراپی راه‌اندازی شد که خیران در این مسائل بسیار کمک کردند و دولت بحث تجهیز آن را انجام داد.

وی با اشاره به بحث راه آهن استان، بیان کرد: دولت مصوباتی در سفر به این استان در راستای بحث راه‌آهن داشت و رئیس جمهور در سفر اول خود بر این موضوع تأکید داشت و قول داد که اگر بخش خصوصی در این زمینه بیاید، تسهیلات بانک توسعه ملی به این موضوع اختصاص داده می‌شود.

استاندار پیشین خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه 355 روستا در استان، نیازمند آبرسانی سیار هستند، افزود: با تلاش‌های صورت گرفته،60 روستا از مدار آبرسانی سیار خارج شده‌اند اما هنوز وضعیت روستاها خوب نیست.

پرویزی یادآور شد: امیدواریم مدیران دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و بخشداران با تلاش بیشتر به توسعه استان بپردازند.

اولویت نخست دولت، حل مشکلات اقتصادی کشور است

دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور نیز در این مراسم گفت: اولویت نخست دولت، حل مشکلات اقتصادی کشور است و راه حل این مشکل، اجرایی کردن و تحقق اقتصاد مقاومتی و همراهی مردم در این اقتصاد است.

وی با بیان اینکه رکود بالا و افزایش تحریم‌ها در حوزه‌های مختلف و اوضاع بسیار حاد مالی، شرایط ابتدای دولت تدبیر و امید بود، افزود: در این شرایط دولت وحدت، انسجام و گشایش در حوزه اقتصادی، سیاست خارجی، انرژی هسته‌ای را در دستور کار خود قرار داد و همه این فراز و نشیب‌ها نتیجه‌ای شد که ما امروز علی‌رغم بد‌قولی‌های دولت‌های سلطه‌گر به ویژه آمریکا نسبت به ایران که مردم دنیا به فرماندهی رهبری متوجه شدند که هیچگاه به آمریکا نباید پایبند بود.

وزیر کشور بیان کرد: اما با این بد‌عهدی‌ها و تحریم‌ها توانستیم از روش‌ها و شیوه‌های مختلف در نظام بین‌الملل احقاق حق کنیم و مهم‌ترین مسئله در نتیجه مذاکرات، احقاق حق ایران بود.

رحمانی‌فضلی ادامه داد: در این راستا به دنیا ثابت شد ایران کشوری پایبند است اما ‌همانگونه که رهبری فرمودند‌ با توجه به این پایبندی اگر تخلفی از سوی سایر کشور‌ها صورت بگیرد ما جوابگوی دشمنان خواهیم بود.

باید با احترام به تمام تشکل‌ها، دغدغه جامعه را بررسی کنیم

محمدمهدی مروج‌الشریعه، استاندارخراسان‌جنوبی نیز در این مراسم  گفت: باید با احترام به همه منش‌ها و جریان‌های سیاسی، تشکل‌ها و نهادهای مدنی به ویژه حامیان دولت، دغدغه جامعه را بررسی کنیم.

وی افزود: با وحدت شکوهمند بتوانیم سیاست رهبری و شعارهای رئیس جمهور را پیاده کنیم و توفقیات ارزشمندی داشته باشیم.

در پایان این مراسم « محمدمهدی مروج‌الشریعه» به عنوان استاندار جدید خراسان‌جنوبی معرفی و از زحمات «سیدعلی‌اکبر پرویزی»، استاندار پیشین خراسان‌جنوبی، تقدیر شد.

گزارش از زهرا حمیدی

 



 

 

 

 

 

captcha